Huis Tuin

Huis Tuin

Wat doet Acryl Primer Do

? Bij het schilderen voor de lol , decoratie of tentoonstelling , goed beginnen met een acryl primer voor de beste resultaten. Acryl primer heeft meerdere functies en is een belangrijk onderdeel van het instellen van een solide basis voor uw kunstproject . Het beschermt het oppervlak je schildert en geeft tevens een goede uitvalsbasis voor het schilderij zelf . Acryl primer wordt nu algemeen gebruikt in plaats van een - krijt gebaseerde gesso . Verwarrend , wordt acrylprimer soms acryl gesso , dus controleer je koopt het juiste product bij het winkelen . Zeehonden

Acryl primer verzegelt het werkoppervlak . Als u werkt op een geweven substraat , zoals linnen of canvas , zal de acryl primer binden aan de afzonderlijke draden . Als u werkt op paneel , de acryl primer zorgt voor een afdichting tegen vocht . In beide gevallen , het acryl primer helpt om de integriteit van het oppervlak waarop u werkt aan te houden .
Beschermt

De acryl primer beschermt het schilderen ondergrond tegen beschadiging van verf en oplosmiddelen . Dit is belangrijker voor olieverf dan acryl of andere media . Oliën in oliehoudende verven kunnen aantasten en schade aan de draden van canvas of linnen of eten in het hout van de panelen . Een stevige bekleding van acryl primer zal helpen zorgen voor de schilderij duurt .
Biedt een heldere oppervlak

Het wit van een acryl primer zet een fijne , lichte oppervlakte voor uw schilderij. Dit is belangrijk , vooral als je licht te schilderen, niet met behulp van ondoorzichtige kleur op alle gebieden . Het licht in de kamer waar u bekijken het schilderij gaat door de kleuren op het schilderij , weerkaatst het licht oppervlak van de primer hieronder en wordt terug via gereflecteerd . Dit maakt het schilderij meer glanzend.
Toning

Wilt u minder helderheid of liever aan het licht te werken met medium tonen aan het begin in plaats van , geven kleur aan de acryl primer te zwakken . Gebruik kleur een acryl kunstenaars . Gray is een typische keuze , omdat het neutraal . Grijs kan worden bereikt met de toevoeging van zwart naar het acryl primer , maar andere kleuren kunnen ook worden gebruikt . Door versteviging van de acryl primer dus , je maakt het gemakkelijker om te werken met donkere tinten nauwkeurig .

Hoe maak je een keuken op Sier behulp Lunchboxen

Lunchbox liefhebbers genieten van de nostalgie en kunstwerk dat een vintage lunchbox belichaamt . Net als een tijdcapsule , deze mini - tin container oproepen naar eenvoudigere tijden en de onschuld van de jeugd te letten . Een verzameling Artikel is het moeilijkste ding over deze obsessie , als de driedimensionale dozen zijn omvangrijk en niet passen in elk interieur ruimte. Wanneer u een eerbeto

Meer dan ooit