Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kunst en accessoires >> Content

Fused Glass Sink Instructies

Gesmolten glas wastafels maken een dramatische verklaring in de badkamer of keuken . De meeste gesmolten glas wastafels hebben de vorm van kommen en zien eruit als een kunstwerk glas zittend op ijdelheid . Hoewel het gebruik van gesmolten glas als putten is gegroeid in populariteit , de techniek van glas fusing gaat terug tot de vroege mens . Voorbeelden van gesmolten glazen schalen , wat wordt gebruikt om water voor het wassen te houden, is te vinden in musea over de hele wereld . Wat je nodig hebt
Slumping schimmel
Kiln wassen
Paintbrush of Haike borstel
kreukelzones glas
Fiber papier of oven papier
Glas fusing oven met plank en ovengereedschap
Drill druk -gats zag
Diamond naalden of glas grinder
Toon meer instructies
1

Verf oven was op een grote , ronde komvormige onderuitzakken mal met behulp van een penseel of Haike borstel om de mal te bereiden . Herhaal dit drie keer . Zet de mal opzij , zodat de oven was een nacht drogen . Kopen van 2

Knip een stuk van grote, ronde , helder , smeltbaar glas met een glassnijder of cirkelsnijder van de maat die u nodig voor uw mal. De geslepen glas moet ook de maat die u nodig voor uw voorbereide schimmel . Snijd kleine stukjes van smeltbaar glas en leg het glas volgens uw ontwerp op de heldere basis glas.

Bedek
3 de oven plank van je glas fusing oven met oven plank papier of glasvezel papier. Plaats de voorbereide glas op de overdekte oven plank .
4

Vuur de glas in je glas fusing oven totdat het glas volledig is gesmolten . Het afvuren schema zal afhangen van de grootte van uw oven , het merk van smeltbare glas u gebruikt en de dikte van het glas .
5

Verwijder het glas uit de oven wanneer de oven weer op kamertemperatuur.
6

Gebruik een kolomboormachine en een gat zaag om een ​​gat in het midden van het glas te boren . Selecteer een gatzaag van de omvang die nodig is om een afvoer hechten aan het midden van de ruit .
7

Gebruik een diamantvijlen of glas slijpmachine om het boorgat glad indien nodig.
< Br > 8

Plaats de geboorde glas op de bereide onderuitzakken mal. Leg de mal en het glas in de oven .
9

Vuur de glas een tweede keer tot het glas zakt in de mal . Nogmaals, het instorten schema afhankelijk van de grootte van uw oven , het merk van smeltbare glas die u gebruikt en de dikte van het glas .
10

Verwijder het zakte glas uit de oven en neem de glazen uit van de mal eenmaal het afvuren is voltooid en de oven is weer op kamertemperatuur .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1002057431.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.