Huis Tuin

Huis Tuin

Feiten over verhuurders

Verhuurders in vroeger tijden waren letterlijk heren ; ze bezaten landgoederen en uitgestrekte landerijen onder een feodaal systeem en mogen boeren om te leven op het land in ruil voor arbeid diensten . Nu bezitten ze huizen , appartementen en flats als een bedrijf en worden beheerst door de staat en federale wetten . Deze wetten zijn ingesteld om de rechten van de verhuurder en de huurder te beschermen. Credit Controles op Huurders

Een verhuurder die woningen te huur heeft, zal kijken naar een potentiële huurder de credit rating van een stabiele en voorspelbare huurder identificeren. Huurders met krediet rapporten die een consistentie in betalingen voor leningen , stabiliteit van de werkgelegenheid en een consistente betaling geschiedenis tonen zijn goede potentiële huurders voor een verhuurder . Bij het huren van onroerend goed , verhuurders willen er zeker van zijn dat de huurder de huur te kunnen betalen en is in staat om de huur op tijd betalen . Deze informatie komt over van het uitvoeren van een credit-check aan huurders die financieel stabiel en kunnen financiële verplichtingen afhandelen vinden .
Huurder Uitzetting

Om een huurder uit te zetten , de verhuurder moet eerst legaal de huurovereenkomst te ontbinden , dan bestand een ontruiming rechtszaak . De eerste stap in het proces is aan de huurder een schriftelijke mededeling met vermelding van de reden van beëindiging van de overeenkomst geven . Bijvoorbeeld , kan een verhuurder een huurder vragen om te vertrekken als de huurovereenkomst heeft een no - huisdieren clausule , en de huurder heeft een kat of hond . Na ontvangst van de melding , als de huurder weigert te bewegen of te ontdoen van het huisdier , dan is de verhuurder kan een ontruiming rechtszaak bij de rechtbank .
Property Insurance

Verhuurders moeten zichzelf financieel te beschermen tegen huurders die het pand en samengestelde zaken schade door het niet betalen van de huur . Omdat de huurder is geen eigenaar van het pand, natuurlijke onzorgvuldigheid van de kant van de huurder leidt tot schade in het huis of appartement. De waarde van het onroerend goed in waarde daalt als gevolg van deze schade , en de verhuurder heeft om de kosten van de reparaties te dragen of genoegen nemen met een verlies in waarde van de eigenschap . Verzekeren huurwoningen is een manier om de waarde van het onroerend goed te beschermen .
Inreisrecht

Een verhuurder mag het pand binnen , terwijl het wordt verhuurd in geval van nood zoals branden , barsten waterleidingen of de verwarming te blazen . Een verhuurder kunt ook een woning met toestemming van de huurder. De wetten verschillen per staat , maar de bottom line is dat ze redelijk privacyrechten aan huurders veroorloven . Een verhuurder kan een woning betreden na het geven van de huurders voorafgaande kennisgeving , voor de beoordeling van de schade en de nodige reparaties uit te voeren .

Nächste Seite
Hoe te Distress & Antique Tin

Als de meubels in uw huis leunt naar een shabby chic stijl , de tin accessoires moeten overeenkomen. Waaronder lichte en glanzende nieuwe tin in een overigens vintage- stijl huis leidt tot een verkeerde blik . De tin lijkt te pijnlijk zijn plaats , of de andere items kan plotseling kijken meer dan shabby chic . Antiek en schrijnend tin is anders dan hetzelfde te doen voor meubels . Het proces omva

Meer dan ooit