Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je Pipe een Reverse Rose

cakedecorateurs pijp rozen op gebak in omgekeerde , van het midden naar buiten . Deze techniek zorgt ervoor dat de bloemblaadjes zijn in verhouding tot elkaar en geeft je controle over de grootte van elke bloesem . Als u probeert om pijp rozen uit de buitenste bloemblaadjes naar binnen , zul je eindigen met ofwel een zeer vet , platte roos of een roos die optrekt als een piramide . Reverse leidingen elimineert het risico van geruïneerde rozen , zodat u uw taarten versieren met vertrouwen tegemoet. Wat je nodig hebt
1-3 kopjes dikke glazuur
Spuitzak
rubberen spatel
Schaar
Cake versieren pin cirkel
Blokschuim
Rose leidingen tip
Wax papier
Toon meer instructies
1

Scoop 1-3 kopjes dik glazuur in een plastic spuitzak , met een rubberen spatel . Voor accent rozen , gebruiken slechts 1 kopje glimmertjes . Voor een taart bedekt met rozen , reserve 3 kopjes zodat u echt menigte de taart met decoratie . Kopen van 2

Snip ¼ centimeter van een van de hoeken in de spuitzak met een scherpe schaar . Knijp voorzichtig in de zak totdat het glazuur is ongeveer ¼ inch vanaf de opening in die hoek .
3

Duw een taart decoreren pin cirkel in een schuim blok . Pin cirkels zijn metalen cirkels gemonteerd op metalen pinnen , zodat u te houden en manipuleren als het podium voor je glazuur decoraties.
4

Houd de zak dicht met je niet-dominante hand en wikkel je dominante hand rond de bovenkant van de zak waar het glazuur wordt ingeterpte .
5

Raak met het puntje van de zak naar het midden van de cirkel , en knijp en duw op het glazuur. Pijp uit een ½ -inch cirkel van glazuur in het midden van de cirkel en trek de zak recht omhoog om de cirkel te trekken in een punt .
6

Schuif een platte roos leidingen tip op het open uiteinde van de zak . Plaats de open rand van de zak tegen de punt van de kers punt , de positionering in een hoek van 45 graden . Knijp een gestage stroom van glazuur met een hand , en draai de cirkel pin met de andere , piping een band van glazuur van de punt en gebogen naar beneden naar de onderkant van de pin.
7

Pipe meer bands glazuur van de punt van de centrale conus naar de basis , wankelen ze rond de centrale icing punt . Voeg buitenste bloemblaadjes met deze zelfde methode , het plaatsen van de zak tip tegen de ruimtes tussen de eerste set van de bloemblaadjes.

Laat 8 de roos te drogen voor ongeveer 30 minuten , dan schuift het af van de pin en op vetvrij papier .

Walking stokken Gemaakt Met Stone Tops

De toppen voor houten stokken worden vaak gemaakt met een speciale sierdecoratie , vaak gesneden of gegoten uit een ander materiaal dan hout . Een van de categorieën van decoratieve top is een stenen handvat , dat is aantrekkelijk en bevredigend om grip , maar enigszins uitdagend te maken bij het maken van uw eigen wandelstok . Werken rond de uitdagingen van steen vormgeving en de problemen bij he

Meer dan ooit