Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kunst en accessoires >> Content

Oneida Bestek Identificatie

Vanaf zijn 19de - eeuwse wortels tot vandaag , Oneida bestek werd gekenmerkt door artistieke vormgeving , goed vakmanschap en duurzaamheid . Oorspronkelijk een fabrikant van sterling zilveren gebruiksvoorwerpen , Oneida intrek in verzilverd bestek, gevolgd door roestvrij staal, dat het nog steeds produceert . Lange geschiedenis Oneida en vruchtbare productie betekent dat patroonidentificatie geduld en het gebruik van een aantal bronnen vereisen . Sterling Silver Patronen

Sterling zilveren messen, vorken en lepels waren een van de eerste items geproduceerd voor de verkoop door de utopische Oneida gemeenschap in de staat New York opgericht in 1848 . Oneida bleef sterling zilveren bestek te produceren tot 1975 , maar nooit in grote verscheidenheid . Tussen 1933 en 1975 , waren nauwelijks twee dozijn verschillende patronen voor de verkoop geproduceerd . Online en print zilver encyclopedieën bevatten alle of de meeste van Oneida 's sterling patronen , samen met kenmerken .
Silverplate Patronen

Hoewel geschiedenis van het bedrijf is niet het jaar Oneida begon met de productie zilverplaat specificeren serviesgoed, vervangende dienst lijsten bevatten veel patronen uit de late jaren 1890 en vroege jaren 1900 tussen honderden ontwerpen . Het identificeren van een enkel patroon wordt bemoeilijkt door de overname van de Wm . Rogers bedrijf in 1929/30 , die sterk uitgebreid het aantal patronen onder de Oneida imprimatur . Print en online catalogi zijn de beste bronnen voor het patroon identificatie , hoewel het vinden van uw patroon kan ook wisselbestand nodig door vervanging dienstenaanbod. Sommige lijsten worden georganiseerd alleen patroon naam . Als je weinig idee van de datum van uw patroon , een fotogalerij is nuttiger .
Roestvrij staal Patronen

Een extra bron voor roestvrij staal patroon identificatie is de Oneida Company. U kunt bestaande fijne en casual lijnen bladeren of overlegt een foto voor de identificatie van een beëindigde patroon . Een premium lijn van patronen is beschikbaar in een open - voorraad basis via Oneida 's Patterns blijvend programma.
Andere bronnen

Silver vervangende diensten geven informatie over een brede overspanning van patronen , hoewel ze beelden kunnen missen voor patronen die ze niet op voorraad hebben. Ebay en collectibles sites bieden vaak illustraties van alles te koop . Neem contact op met de plaatselijke afdeling , sieraden of antieke winkels als u een ruw idee van de leeftijd van uw Oneida stuk . Onderzoek naar zo'n vruchtbare fabrikant , in het bedrijfsleven voor meer dan een eeuw , presenteert een aantal uitdagingen voor zowel tijd en uithoudingsvermogen .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1002057124.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.