Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kunst en accessoires >> Content

Traditionele Urethane Foam in Bedden

polyurethaan kunststof , gemaakt van aardolie , ontstond in de Tweede Wereldoorlog als een vervanging voor rubber . Polyurethaan werd voor het eerst toegevoegd aan binnenvering matrassen in de jaren 1950 . Matrassen geheel gemaakt van polyurethaan, verscheen in de jaren 1960 en 1970 toen ze werden aangeprezen als het gebruik van space age materialen voor een betere slaap . Polyurethaan matrassen zijn over het algemeen comfortabel en goedkoop , maar ze hebben ook hun nadelen . High Density Foam

Hoge densiteit polyurethaanschuim matrassen zijn steviger , het verstrekken van meer steun en die langer dan minder dicht matrassen . De Vereniging van beddengoed en meubels wet ambtenaren eisen dat een hoge dichtheid schuim ten minste £ 2,3 moet wegen . per kubieke voet . Controleer het etiket van een matras om te zien of het een hoge dichtheid . In het algemeen , hoe hoger de dichtheid , hoe hoger de kosten .
Hoogwaardige schuim

Conventionele polyurethaanschuimen consequent gladde , fijne cellen van dezelfde grootte . Deze cellen reageren op de zelfde manier onder druk te zetten en te comprimeren in hetzelfde tempo . Duurdere high performance polyurethaanschuim hebben cellen van willekeurige maten . Sommige kleinere , gladdere cellen wijken gemakkelijk , het geven van een zacht gevoel aan de matras - terwijl de grotere , grof cellen weerstaan ​​druk en geven stevigheid en ondersteuning
Voordelen
.

Polyurethaan matrassen niet piepen en alle geluiden als conventionele matrassen . Ze verzetten zich tegen afbrokkelende , matten en niet over een slepende geur , noch hebben zij verergeren meest voorkomende allergieën . Een polyurethaan matras slechts 15 en 20 procent van zijn stevigheid verliest , waarvan de meeste voorkomt nieuwe matrassen . Polyurethaan is goedkoper dan latex foam .
Nadelen

De strakke celstructuur van polyurethaan beperkt het vermogen om te ademen of te nemen in de lucht , waardoor het voelt warm in de zomer en koud in de winter. Aangezien polyurethaan is synthetisch het bevat geen anti- schimmel, anti - microbiële of anti - mijt eigenschappen die zijn opgenomen in latex foam , die is gemaakt van natuurlijke materialen . Na vijf tot 10 jaar , polyurethaan cellen breken en verliezen hun stevigheid .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1002008613.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.