Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Wasmachine en drogers >> Content

Mijn Kenmore Front- Load Washer Lekt Water uit de Deur

A Kenmore front- load wasmachine die lekken van de voordeur heeft een aanzienlijke hoeveelheid inspanning te diagnosticeren of te repareren niet nodig , maar het is belangrijk dat je kijkt naar het probleem. Het toestaan ​​van een wasmachine te blijven lekken van de voordeur kan schade vloer veroorzaken . Naast beschadiging van het oppervlak van de vloer , kan het water ook schade veroorzaken in de verdieping als het sijpelt onder de oppervlakte . Om deze reden, moet je zorgen voor eventuele lekken uit uw wasmachine - ongeacht waar ze beginnen . Voordeur Lekken

Reinig de glazen deur die een venster biedt op de voorkant van de wasmachine . Wanneer deze deur glas vuil , resten bouwt en het potentieel voor lekkage toeneemt. Reinig de glazen deur met een doek gedrenkt in een mengsel van driekwart van een kopje vloeibaar chloor en 1 liter warm water . Veeg de pakking dat de binnenkant van de deur en de deur glas met deze lap omringt .
Inlet slangaansluitingen

Bestudeer de inlaat slangaansluitingen als je een lekken of plas water achter de wasmachine . Het warme en koude water slangaansluitingen moet strak rond de kleppen op de muur en waar ze rechtstreeks aansluiten op de wasmachine . Gebruik een sleutel om de aansluitingen te scherpen door een ieder met de klok mee te draaien .
Drainpipe Hoogte

Verplaats de regenpijp naar een locatie die kleiner is dan 96 centimeter hoog . Het water dat afkomstig is van een slang en in een regenpijp dat is meer dan 96 centimeter hoog zal moeite met bewegen in de drainagebuis met de normale kracht zou hebben als de regenpijp waren slechts een paar voeten van de vloer te hebben. Hierdoor wordt water in de wasmachine te blijven en niet volledig afvoer . Vervolgens , wanneer u de wasmachine deur opent, kan er water lekken uit de voorkant , omdat het niet volledig is afgetapt .
Afvoerslang Insertion

De afvoerslang moet worden opgenomen ongeveer acht tot 12 centimeter in de standpijp . Controleer de plastic elleboog die bij de wasmachine kwam is aan het uiteinde van de slang geplaatst . Dit maakt het gemakkelijker om de slang te plaatsen aan het uiteinde van de standpijp . Bind de afvoerslang aan de standpijp met een string of een twist gelijkspel om het in zijn plaats te houden . Een afvoerslang die niet volledig wordt geplaatst of dat valt uit de standpijp zal zeker leiden tot water lekken rond de wasmachine .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1002056766.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.