Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een wasmachine te laten werken wanneer het deksel Sensor Breaks

Wasmachines hebben een deksel sensor voor de veiligheid en de goede werking . De sensor is meestal een schakelaar die detecteert wanneer het deksel gesloten is . Als de sensor kapot is de wasmachine kan niet draaien als het valselijk detecteert de deksel zo open . Maar je kunt de bedrading en 'truc' te omzeilen de wasmachine in de running . Merk op dat ringen met " deksels " zijn top -loading machines ; front-loading machines maken gebruik van deuren , en deze correctie kan niet werken voor voorladers . Wat je
Elektrische draad nodig , 3 tot 4 centimeter
Schaar
Soldeerbrander
schroevendraaier
Elektrische tape
Toon meer instructies
1

Trek de ring een paar centimeter van de muur . Zoek de stekker uit en trek de ring . Kopen van 2

Snijd een korte lengte , ongeveer 3 tot 4 centimeter , van elektrische draad . Gebruik een soldeerbout te lichtvaardig solderen elk uiteinde van de draad . Draai de draad in een U - vormig stuk .

Locate 3 de schroeven boven op het bedieningspaneel. Afhankelijk van het merk en model van uw wasmachine , kunt u de schroeven op de top, aan de zijkant of op de rug. Verwijder de schroeven.
4

Til of trek het bedieningspaneel naar u toe om de draden te onthullen .
5

Zoek het deksel wasmachine controle kabelboom . Afhankelijk van uw merk en model het harnas kan worden op de linker-of rechterkant van de behuizing bedieningspaneel .

Trek
6 apart de twee plastic harnas stukken. Steek de uiteinden van de U-vormige draad in de twee contact gaten op het stuk van de kabelboom met meerdere draden die uit het komen .

Wikkel 7 van de ene kant van het harnas en U-vormige draad met isolatietape . Sluit het bedieningspaneel en plaats de schroeven .

Steek
8 de wasmachine weer aan en zet hem aan . De wasmachine wordt nu gerund .

Hoe controleert de deur Schakel een Maytag PYET44AYW

De Maytag PYET44AYW is een lid van de Maytag Performa Dryer serie . Deurschakelaar van de droger is een mechanisme dat geeft aan of de deur open of gesloten is . Als de deur schakelaar bepaalt dat de deur open is , zal de droger niet operationeel zijn . Echter, als het droger wordt gestart als de deur open is, het apparaat kan een kortsluiting te hebben. Omgekeerd, als de deur gesloten is en de dr

Meer dan ooit