Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te controleren of een Kenmore Wasdroger Timer Is Bad

De timer op een Kenmore droger regelt zowel de lengte en het type van een cyclus voor het drogen van kleding . Afhankelijk van het model , kan de droger ingesteld worden voor zware ladingen , fijne was en periodes cooling-down om kreuken te verminderen . Het mechanisme voor de timer is geïnstalleerd in het bedieningspaneel achter de wijzerplaat . Het testen van de timer voor een goede werking bestaat uit het openen van de bedieningsconsole en met behulp van een multimeter om het circuit te controleren. Deze diagnostische procedure duurt minder dan een half uur . Wat je
schroevendraaier nodig
multimeter
Toon meer instructies
1

Haal de Kenmore netsnoer . Kopen van 2

Neem de schroeven aan de achterkant van de bedieningsconsole waar hij hecht aan de bovenkant van het achterpaneel , met behulp van een schroevendraaier .

Verwijder 3 de schroeven aan de linker-en rechterkant van de bedieningsconsole . Sla alle hardware .
4

Tip de bedieningsconsole naar voren op de bovenkant van de droger aan de bedrading en knoppen in de console bloot . Wanneer geconfronteerd met de open console vanaf de achterzijde , de timer is aan de linkerkant .
5

Trek de draden van de timer terminals door het vasthouden van de metalen connector aan het uiteinde van elke draad . Maak aantekeningen van waar de draden te bevestigen zodat u ze opnieuw aan.
6

Stel de multimeter om te testen circuit weerstand , die meestal wordt aangeduid met " RX1 " op de keuzeknop .

Houd 7 de multimeter teststaven tegen de twee aansluitingen op de timer. Een normale lezing Kenmore drogers vallen in het traject van 2.000 tot 3.000 ohm , zoals weergegeven op de multimeter . De precieze lezing is afhankelijk van uw specifieke Kenmore model ; echter een lezing buiten het bereik betekent dat de droger timer is defect en moet worden vervangen .

Hoe te verwijderen de ontsteker Cover op een Bosch Wasdroger

Bosch gas wasdrogers gebruiken een ontsteker om de lucht te verwarmen . Als u merkt dat uw droger krijgt niet zo heet als het vroeger was , of als u vindt dat uw kleding langer duren om te drogen , kan de ontsteker hebben gefaald of spoedig zal mislukken . Leren hoe te verwijderen en vervangen van de ontsteker op uw Bosch droger kunt u geld besparen en u helpen voorkomen dat een onnodig call.Thing

Meer dan ooit