Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Wasmachine en drogers >> Content

Hoe de Tegengewichten vervangen in een wasmachine

Een uit balans wasmachine is niet alleen luidruchtig, kan het een gevaar kunnen opleveren in uw huis als het plotseling breekt . Sommige vaatwasmachine modellen gebruiken een aantal contragewichten bevestigd aan de bodem van het bad om de balans van de ring tijdens de was-en spoelcycli . U kunt de contragewichten vervangen in een wasmachine met behulp van een paar tools die de meeste DIYers bij de hand hebt . Wat je nodig hebt
plamuurmes
schroevendraaier
Hex schroevendraaier
Dopsleutel
Toon meer instructies
1

Haal de stekker van de wasmachine uit het stopcontact .

Maak de 2 schroeven in de omgeving van het bedieningspaneel. Te verwijderen en te vernietigen .
3

Steek de rand van een plamuurmes onder de rechter voorkant van de machine , net onder de kast bovenlip . Zachtjes wiebelen het plamuurmes heen en weer tot u de clip onder de top wijken kan voelen . Ga naar de linkerbenedenhoek van het kabinet en herhaal dit proces .
4

achteruit zachtjes Til de bovenkant van de kast . Het bedieningspaneel moet opwaartse swing ook. Laat de bovenkant van de machine tegen de muur .

Draai de schroeven van de zijkanten van de kast aan de voorkant kast gezicht met een schroevendraaier 5 . Sommige ringen kunnen gebruiken hex ​​bouten in plaats van schroeven , in welk geval je een hex ​​schroevendraaier of inbussleutel kunt gebruiken . Trek de voorste kast gezicht. Draai de schroeven vast door de zijkanten van de kast op zijn plaats tegen de achterkant van de wasmachine . Til de panelen uit de weg . Enkele ringen kunnen een stuk bestaande behuizing van de zijkanten en voorkant hebben . In dit geval draait u de schroeven aan de zijkanten van de kast vast te houden aan de achterkant van het apparaat .
6

Steun de trommel met een hand . Kantel de wasautomaat weer op de vloer . Laat een helper u hulp of dit een zware machine.Take zorg de bovenkant van de machine of het bedieningspaneel niet beschadigt wanneer leunt de wasmachine terug .
7

Zoek de contragewichten op de bodem van het bad . Ze zijn meestal van metaal en in een halve maan vorm . Er kunnen twee , drie of vier van hen , afhankelijk van uw wasmachine model . Gebruik de dopsleutel om de schroeven los die de gewichten in plaats van de badkuip en verwijder ze .

Beveilig
8 de nieuwe wasmachine gewichten aan de onderkant van de wasmachine tub met de bouten en de dopsleutel .
9

Zet de wasmachine terug . Vervang de kast en zet hem met de schroeven of bouten .
10

het paneel boven-en controle Laat op zijn plaats en veilig.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1002056339.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.