Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de vochtsensor Vervang op een Whirlpool Wasdroger

Een wasdroger gebruikt een vochtsensor aan te voelen wanneer kleren droog zijn gerelateerd aan de totale vochtigheid in de droogtunnel . Een gebroken vochtsensor kan leiden tot beschadiging en krimp van kleding , omdat de stof te heet wordt. Vervangen van de vochtsensor op een Whirlpool droger is een eenvoudige taak die kan worden ingevuld door een apparaat eigenaar . Gereedschap

Voor deze functie , heb je een plamuurmes nodig , moersleutel met magnetische deksel en punttang . U kunt ook een kleine platte schroevendraaier om te helpen bij het ​​losmaken van bepaalde delen . Je nodig hebt om dit werk te stoppen halverwege en neem de oude sensor naar uw lokale reparatiewerkplaats om een vervanging te krijgen .
Veiligheid

Haal de droger uit het stopcontact voordat u begint met werkzaamheden aan het. Als de droger is hard-wired aan de muur, haal dan breaker van de droger . Je zult werken met de elektrische componenten, zodat u niet wilt krijgen geschokt . Daarnaast kan het interieur panelen scherp zijn , dus het is een goed idee om werkhandschoenen te dragen als je nog nooit hebt onderhouden uw droger en niet zeker bent van de inwendige oppervlakken .
Demontage

Schuif de plamuurmes onder de twee voorste vergrendelingen die de top naar beneden . U vindt de vergrendelingen aan tegengestelde uiteinden van het voorpaneel top vinden . Zodra de vergrendelingen klikt , opent voorzichtig de bovenkant en leg deze tegen de muur . Verwijder de moeren aan de binnenkant van de deur met je moersleutel . Koppel de deur schakelaar , en trek het voorpaneel uit en omhoog.
Vervangen van de sensor

Zoek de sensor net onder de droogtunnel en ontkoppel de eindpunten . De sensor bevindt zich midden onder de mand en een circuit aangesloten . De sensor zelf is een lang stuk metaal . Duw het uiteinde terug door de droger met behulp van de punttang totdat deze los genoeg om grip. Trek de oude sensor los en breng het naar een apparaat onderdelen winkel om een ​​vervanger te kopen . Om in de nieuwe sensor te zetten, zet de kleine lipje in en daarna de lange tabblad . Klik op zijn plaats , sluit de uiteinden en achteruit de rest van de stappen om de droger weer in elkaar .

Hoe de pakking vervangen voor een Kenmore voorlader

Kenmore voorlader wasmachines moet een luchtdichte afdichting om water en zeep te voorkomen dat lekken uit de voorkant van het apparaat en op de vloer te hebben. Een lekkende wasser tegel en de ondergrond beschadigen en kan structurele schade aan het huis veroorzaken ; en niet te vergeten uw kleren niet schoon te krijgen . Een pakking wordt geplaatst tussen de deur van de wasmachine en de wastobbe

Meer dan ooit