Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Wasmachine en drogers >> Content

Hoe te Frigidaire achter Lagers Vervang

Als uw Frigidaire droger wordt piepen of het maken van andere geluiden alleen als het tuimelen , is het waarschijnlijk dat er een probleem is met de achterste lager montage. De achterste lager is bal - en - socket deel dat gebruik maakt van een kleine kogellager te helpen om de trommel . Je kunt niet repareren van een versleten kogellager , dus je moet de achterste lager assemblage vervangen om het probleem op te lossen. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
breekijzer
Nut driver
Hoge temperatuur vet
Toon meer instructies
1

Schakel de stroom naar de droger bij de stroomonderbreker of haal het netsnoer uit het stopcontact. kopen van 2

Maak de clips die de belangrijkste droger top veilig te stellen, met behulp van een breekijzer . Verwijder alle schroeven van het voorpaneel op . Gebruik dezelfde methode om de clips die het voorpaneel op zijn plaats houden los . Set voorzichtig de bovenkant en de voorkant opzij , aangezien beide steeds verbonden door draden aan de droger .
3

bereiken in de gordel onder de trommel . Verwijder de spanrol met je linkerhand als je rolt de riem van de motor poelie met uw rechterhand . Til de riem over de trommel en met een krachtige ruk omhoog , laat het lager. Beweeg de trommel via de voorkant van de droger .

Verwijder 4 de schroeven waarmee de achterste lager steun vasthouden aan de achterkant van de droger muur. Verwijder het achterste lager van de achterkant van de drager . Plaats een nieuw lager in de rug van de drager. Voeg een beetje hoge temperatuur vet te smeren , indien nodig.
5

Plaats de drum in het apparaat . Leg de riem over de trommel en de katrollen . Snap het frontpaneel terug in haar clips en vervang de schroeven die u hebt verwijderd . Snap de belangrijkste top terug in zijn clips . Herstel de kracht van de droger .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1002056311.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.