Huis Tuin

Huis Tuin

Het beste wat hij bovenlader wasmachine en Droger

High-efficiency of HE top - load ringen bieden een alternatief voor de meer populaire HE front-load machines. Consumer Search , Inc merkt op dat veel mensen nog steeds de voorkeur aan de top -load versie van de HE machine vanwege het gebruiksgemak . Ze bieden ook voordelen ten opzichte van niet- hoog machines efficiëntie in termen van hun totale capaciteit om meer kleding en de energiebesparing die ze bieden wassen . LG

De LG LG WT5101HW model is een van de beste top - load HE wasmachines , volgens Consumer Search , Inc Deze machine heeft een aantal verschillende professionals , zoals zijn grote capaciteit voor kleding , en het feit dat het Energy Star -compatibel en zeer rustig in vergelijking met andere soortgelijke wasmachines. De machine heeft een verbeterde koud water cyclus ontworpen om kleren beter dan de oude traditionele koud water fiets schoon ; het heeft ook een hygiënische cyclus , ook , om ziektekiemen te elimineren . Consumer Search merkt ook drie valkuilen die u kunt zien met deze machine .
Maytag en Whirlpool

Twee van de top-rated front- load ringen zijn opmerkelijk vanwege hun hoge niveau van energie-efficiëntie. Volgens Consumer Reports , de Maytag Bravos MVWB750W en de Whirlpool Cabrio HE WTW6800W gerekend tot de hoogste van de " groene keuze " wasmachines . Lijkt echter de Cabrio een aantal problemen met de betrouwbaarheid hebben , op basis van gevonden op de " Consumer Reports " website .
kiezen

Bij de keuze tot de hoogst gewaardeerde top -load wasmachines en drogers , vertrouwen op een ratings systeem of de ranglijst van prominente publicaties kan alleen u te voorzien van een gedeeltelijk beeld van de prestaties van het apparaat . In plaats daarvan kunt u rekenen op een meer goed afgeronde set van criteria om te bepalen welke opties het beste werken voor u en uw behoeften als consument. " Consumer Reports " geeft aan dat er lijkt een directe correlatie tussen de prijs die u betaalt voor de machine en hoe goed het reinigt zijn. De publicatie beveelt ook kiezen voor een machine met ofwel een plastic of roestvrij staal bad plaats een porseleinen een . Deze zijn minder gevoelig voor chippen en roest dan porselein.
Drogers

kiezen van een drogers is niet typisch zo moeilijk als het kiezen van de juiste wasmachine . De meeste mensen kiezen voor de droger die overeenkomt met de ring die zij kopen . Als je kunt doen zonder een nieuwe droger , " Consumer Reports " beveelt aan doen omdat de technologie voor drogers heel weinig is veranderd in de afgelopen jaren. De enige belangrijke uitzondering op deze regel is dat sommige drogers hebben nu vochtsensoren om de droger te vertellen af te sluiten wanneer de kleding droog zijn . Dit bespaart op energie op de lange termijn .

Hoe maak je Ontstopt een droger vent die vol water

Zodra uw natte kleding komt in de droger , de combinatie van warmte en tumbling verwijdert de vloeistof , waardoor het gewenste resultaat . Het vocht en de warmte van de droger wordt naar buiten afgevoerd door een reeks van slangen , met inbegrip van degene die de droger aansluit op de wand . Na verloop van tijd , niet goed ondersteund plastic slangen , zowel binnen en onder het huis, zal beginnen

Meer dan ooit