Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Wasmachine en drogers >> Content

Hoe maak je een waterpomp vervangen in een Stapelbaar Kenmore

Als je merkt dat het water staande in uw Kenmore stapelbare wasmachine wanneer de cyclus is voltooid , wordt de pomp niet goed werkt . De pomp bevindt zich in de kast van de wasmachine aan de linkerkant (gezien vanaf de machine) , wat betekent dat je aan de onderkant van de voorzijde paneel verwijderen om de herstelling uit te voeren . De procedure is niet moeilijk en in de meeste gevallen de reparatie kunnen afleggen in een uur of minder . Doe het zelf en vermijd het bellen in een dure reparateur . Wat je
Phillips ( kruiskop ) schroevendraaier : Houten blok
Channel - slotbuigtang
Oude vodden
Toon meer instructies
1 < p nodig > Haal de Kenmore wasmachine uit het stopcontact . Til de voorkant van de wasmachine en schuif een houten blok eronder . Verwijder de schroeven aan de onderzijde van het paneel onderaan de voorkant met een kruiskopschroevendraaier . Kopen van 2

Trek en op het paneel onderaan de voorkant om het weg te trekken van de wasmachine frame. Plaats de pomp op de linkerkant van de ring in de richting van de achterzijde. Laat het lipje op de draad schild en duw hem terug . Koppel de draden van de berichten op de pomp .

Laat 3 de slangklemmen op de pomp slangen met behulp van een paar van kanaal - lock tang . Opruimen water olie die uit de slangen met behulp van oude lappen . Verwijder de pomp bevestigingsbouten van de basis van de wasmachine met een kruiskopschroevendraaier .

Trek
4 de pomp uit het apparaat en gooi deze weg . Plaats de nieuwe pomp op zijn plaats en draai de bevestigingsbouten met de kruiskopschroevendraaier. Sluit de slangen aan de pomp en zet de klemmen met behulp van een paar channel - lock tang .

Steek 5 de draden in de pomp . Sluit de draad schild en zorg ervoor dat deze vastklikt . Haak het paneel onderkant van de voorzijde op het frame zodat de klemmetjes te vangen . Installeer de bevestigingsbouten in het voorpaneel bodem . Verwijder het blok onder het apparaat en laat het op de grond.

Steek
6 de Kenmore wasmachine netsnoer in het stopcontact .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1002056206.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.