Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> koelkasten >> Content

Het verplaatsen van een koelkast omlaag smalle trappen

Koelkasten zijn zwaar, delicate apparaten , en moeten nauwkeurig worden behandeld , brute kracht en zorg. Als je hebt om uw koelkast naar beneden een niveau , volgen een paar tips om u en uw bemanning veilig te houden . Wanneer u uw koelkast naar de nieuwe locatie , wacht een paar uur voordat u deze toe te geven dat er geen vloeistoffen verplaatst in transit een kans om te settelen . Wat je nodig hebt meubelonderdelen pads
Dolly
Laarzen
Handschoenen
Toon meer instructies
1

Ontdooi uw koelkast en vriezer , en verwijder alle de food items voor uw verhuis . Gooi items die u niet meer nodig hebt , en bewaar de rest in een koeler . Stekker uit het stopcontact . Kopen van 2

Neem laden, rekken , en andere beweegbare delen . Bewaar deze op een veilige , toegankelijke locatie voor eenvoudige vervanging zodra uw koelkast is op de nieuwe locatie .
3

Tape uw koelkast en vriezer deuren om te voorkomen dat ze zwaaien open tijdens de verhuizing. Als de koelkast is te breed om te passen de smalle trappenhuis , verwijder de koelkast en vriezer deuren als een ruimtebesparende techniek . Neem een foto van de koelkast voordat je het uit elkaar halen , en aanvullende maatregelen tijdens elke fase van de ontmanteling ; gebruiken deze voor visuele referentie als u het apparaat weer in elkaar . Bewaar alle schroeven , gereedschappen en onderdelen samen in een gemakkelijk toegankelijke locatie .
4

Wikkel de koelkast met een grote meubels pad om het apparaat te houden tegen krassen of beschadigd tijdens de verhuizing .
< Br > 5

Laat iemand u helpen om de koelkast weer schud , en schuif de dolly eronder. Duw de koelkast weer op de dolly zodat het kan worden opgerold op de bovenkant van de trap . Wees voorzichtig dat u de koelkast niet om een ​​fooi , zodat het legt op zijn kant ; kantelen van een koelkast te streng aan de zijkanten kan veroorzaken compressorvloeistof te lopen in de koelhuizen .

kaart 6 de route voor het verplaatsen van de koelkast , om verrassingen te voorkomen dat langs de weg. Let op de hoogte van elke stap , alsook elke halve stappen , scheuren of onregelmatigheden . Ook aandacht besteden aan de beurt in het trappenhuis en de locatie van trapleuningen .
7

Verplaats de koelkast door er een persoon achter de dolly te duwen , en een persoon voor te begeleiden . Beweeg langzaam , het nemen van een stap per keer ; in constante communicatie te houden met uw verhuizers en coördineren van uw bewegingen . Draag laarzen en handschoenen aan je handen en voeten te beschermen .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/refrigerators/1002055978.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.