Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> koelkasten >>

Het verwijderen van een Frigidaire ijsmachine

Frigidaire is een van de grootste fabrikanten van witgoed in de Verenigde Staten met een assortiment dat wasmachines, drogers , fornuizen en borst - stijl koelkast met vriezer dekt . De meeste Frigidaire koelkasten zijn uitgerust met ijsblokjesmachine , die meestal eenvoudig te verwijderen en opnieuw te installeren . Functie

Icemakers in koelkasten en diepvriezers geïnstalleerd water kleppen , elektrische motoren en verwarming om ijs te produceren . De ijsproductiecyclus wordt bestuurd door een elementaire elektrische circuit en een set van schakelaars. Een elektromagnetische stroom , ook wel bekend als een solenoïde wordt gebruikt om de waterklep , waardoor voldoende water in het ijs schimmel vullen openen . Het water wordt vervolgens afgekoeld tot ijs te vormen door middel van de koelkasten koelunit .
Voorbereiding

Beweeg uw Frigidaire koelkast van de muur en trek de stekker in het stopcontact voordat u een poging om de ijsmaker te verwijderen . De meeste Frigidaire ijsmachines worden om de koelkast met twee kleine schroeven bevestigd aan de linker zijkant van het apparaat aangebracht . Deze kunnen worden losgemaakt met een geschikt formaat schroevendraaier . Sommige Frigidaire modellen hebben ook een roestvrij stalen beugel onder de ijsmachine voor extra veerkracht gemonteerd . Zoek de schroeven op de stalen beugel en verwijder met een schroevendraaier voordat u probeert om de ijsmachine uit te nemen .
Verwijdering

Zodra de schroeven zijn verwijderd , de ijsmachine kan worden opgetild uit de sleuf en uit de buurt van de koelkast . Er moet een harnas aan de achterkant basisareaal van de ijsmachine zijn . Dit moet worden losgekoppeld wanneer u de ijsmachine ver genoeg hebben getrokken om het zichtbaar te maken .
Replacement Icemakers

Frigidaire vervaardigen ijsmachine montagesets voor consumenten die koelkasten hebben met defecte ijsblokjesmachine of deze functie niet helemaal. De ijsmachine kit is uitgerust met een ijsemmer , ijsmachine, fittingen de ijsmachine toestel installeert , en een water kraan om water te kanaliseren naar de ijsmachine . Frigidaire biedt ook een handleiding om de behoefte aan hulp van een apparaat reparateur te voorkomen . Ijsmachine montagesets kunnen rechtstreeks via hun website worden gekocht van Frigidaire .

Hoe de compressor in een Kenmore 59658692890 Vervang

Als uw Kenmore 59658692890 koelkast is niet meer koelen , of het is het maken van harde geluiden tijdens het gebruik , kan het problemen met de compressor . De compressor zuigt het gasvormige koelmiddel circuleert in het systeem en comprimeert het neer in vloeistof. De zijde met de vloeistof heet de hoge kant , terwijl de inkomende gasvormige kant wordt bestempeld als de lage kant . Het vervangen

Meer dan ooit