Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> koelkasten >> Content

Hoe kan ik een KitchenAid AquaSense Ice Maker Problemen

De Kitchenaid AquaSense ijsblokjesmachine is een ijs doseersysteem in veel Kitchenaid side-by - side koelkast modellen geïnstalleerd . De AquaSense overdekte ijsemmer laat ruimte voor meer vriezer capaciteit , en de automatische dosering functie zorgt ervoor dat u een constante aanvoer van ijs. Met de juiste zorg en onderhoud , moet uw ijsblokjesmachine weinig problemen tegenkomen. Als uw AquaSense ijsblokjesmachine niet goed functioneert, kan het oplossen van problemen de meeste problemen op te lossen . Wat je
Dish zeep
water nodig
Doek
Handdoek
Kunststof gebruiksvoorwerp
Toon meer instructies verhuur No Ice or Not Enough Ice
< br > 1

Inspecteer de watertoevoer klep en zorg ervoor dat de aansluiting stevig vast zit en de levering is ingeschakeld , met de klep volledig open . kopen van 2

Controleer de watertoevoer op knikken of bochten . Strek de lijn , om te voorkomen beperken van de stroming van het water aan uw ijsmachine .
3

Draai de afsluiter arm of inschakelt ijsmaker naar de "On " positie . Als dit een nieuwe ijsmaker , wacht 24 uur voor ijsproductie te beginnen. Het kan tot 72 uur voor uw AquaSense ijsmaker volledige ijsproductie hebben .
4

Wacht 24 uur voor uw ijsmaker om meer ijs te produceren als u onlangs hebt verwijderd van een grote hoeveelheid ijs .
5

Inspecteer de ijsmaker uitwerpinrichtingsarm voor klompen . Soms ijs kan vast komen te zitten in de uitwerpinrichtingsarm en voorkomen dat de ijsmaker van de productie van ijs. Verwijder vastzittende ijs uit de uitwerpinrichtingsarm , met een plastic gebruiksvoorwerp .
Vieze smaak , kleur of geur in Ijs
6

Gooi het ijs dat op dit moment in de prullenbak . Ijs dat te lang wordt opgeslagen kan absorberen geuren , en dit kan ook de kleur en de smaak veranderen .
7

Verwijder de ijsbak en wassen met afwasmiddel of soda en water . Grondig en droog Spoel voordat u de bak in uw ijsmachine .

Plaats
8 gekoelde en bevroren voedsel in afgesloten , luchtdichte containers. Items die worden verwend of niet gedekt verwijderen . Deze kunnen invloed hebben op de kleur , geur en smaak van uw ijs.
9

Installeer een waterfilter om de watervoorziening van de koelkast aan mineralen zoals zwavel uit het water te verwijderen . Als er een filter geïnstalleerd , kan vervangen. Verkleuring in uw ijs is een indicatie dat het filter niet goed werkt .
Dispenser Stalling
10

Schakelen tussen modi van gemalen ijs tot in blokjes als de ijsmaker defect wanneer produceren van gemalen ijs . Als de ijsblokjes verdeelt goed , druk op de gemalen ijs knop om te beginnen weer afgeven .
11

Zorg ervoor dat de deur van de vriezer is volledig en dat sloot de ijsbak stevig in positie . Wacht 24 uur voor nieuw of losgekoppeld eenheden om ijs te produceren. Volledige ijsproductie kan tot 72 uur .
12

Verwijder ijs verstopping van de dispenser of de bak met een plastic gebruiksvoorwerp en het reinigen van de goot en de bak met een warme , vochtige doek . Volledig drogen .
13

Ledig de ijsbak en inspecteer de vijzel , dat is de spiraalvormige metalen stuk in de bak . Als een ijs rond de boor heeft bevroren , gebruik warm water om het te smelten , en droog het grondig af met een handdoek .
14

drie minuten wachten als het ijs dispenser arm is in gehouden voor een langer dan normale periode . Hierdoor kan de motor opnieuw . De AquaSense ijsmaker stopt afgeven ijs als de arm wordt gehouden in te lang .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/refrigerators/1002055846.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.