Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> koelkasten >> Content

Hoe de ijsmaker vulbuis op een KitchenAid KSRS27IHSS00 Fix

De KitchenAid KSRS27IHSS00 koelkast is verkrijgbaar met een automatische ijsmaker . Een ijsmaker vereist een vulbuis naar het water lopen van uw waterkraan om de ijsmaker . Na verloop van tijd , kan een vulbuis barsten of knik, deze vervangen . U kunt een vulbuis niet te repareren , maar je kunt een nieuwe vulbuis kopen en te installeren op uw eigen. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon meer instructies
1

Verplaats de KitchenAid koelkast uit de muur en haal de stekker uit het stopcontact . < Br > Pagina 2

Zet het water klep die loopt naar de koelkast . In veel huizen , het water klep achter de koelkast of onder het aanrecht .
3

Volg de installatiehandleiding van de ijsmaker naar de ijsmaker van de KitchenAid 's wrikken. Vaak zal u alleen hoeft te draai de schroeven die de ijsmaker op zijn plaats tegen de muur . De KSRS27IHSS00 heeft verschillende soorten ijs makers beschikbaar, dus voor de nauwkeurigheid, volgt u de installatiegids en werk in omgekeerde volgorde. Je hebt een kruiskopschroevendraaier nodig .
4

Vind de vulbuis afkomstig van de achterwand van de vriezer. Het heeft een plastic mondstuk op zijn einde .
5

Koppel de kunststof mondstuk van de vulbuis . Om het mondstuk verwijderen, trekt voorzichtig het af .
6

Ga naar de achterkant van de koelkast , de kant die de muur gezichten, en vind de vulbuis die naar beneden loopt de buitenkant van de vriezer. De vulbuis is de enige lange heldere buis loopt aan de achterkant van de vriezer.

Trek
7 de vulbuis van de clips die het op zijn plaats houden .
8 < p > Koppel de vulbuis van de bodem van het water klep door hem los te draaien met de hand.
9

Sluit de nieuwe vulbuis om het water ventiel en schroef deze op zijn plaats , lopen de vulbuis omhoog de rug van het vriesvak en schuif het in de clips .
10

Sluit de nieuwe vulbuis om het water ventiel en schroef deze op zijn plaats . Voer de vulbuis de achterkant van de vriezer en schuif het in de clips .
11

Plaats de plastic mondstuk aan het uiteinde van de vulbuis door schuiven terug in de opening in de vriezer sluiten .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/refrigerators/1002055661.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.