Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> koelkasten >> Content

Wat is het verschil in Counter Diepte tussen een gewone en een Side- by-side koelkast

? Huishoudelijke koelkasten zijn er in verschillende stijlen en maten te voldoen aan de verschillende behoeften van de consument , passen in andere maat keukens en aanvullen diverse keuken decors . Een belangrijke overweging bij het kiezen van een koelkast is de diepte , die vol - en contra - diepte stijlen omvat . Deze diepte opties op verschillende koelkast modellen , waaronder side - by- side type . Full- diepte Afmetingen

Conventionele full - diepte koelkasten hebben een typisch dieptes tussen 30 en 32 centimeter. Ze zijn normaal gesproken tussen de 35 en 42 centimeter breed en 67-72 centimeter lang . Deze stijl is het meest voor in grote keukens die zijn ingericht met vrijstaand, vrijstaande kasten in plaats van ingebouwde types en dat grote delen van de vloer ruimte tussen tegengestelde muren.
Counter - diepte Verhoudingen

Counter - diepte koelkasten zijn gebouwd om nauwe aansluiting zijn met een keuken met ingebouwde kasten. De dieptes liggen tussen 25 en 30 cm . De hoogte van deze stijl is meestal 66 tot 70 centimeter , en breedtes normaal variëren tussen de 32 en 36 centimeter . De algehele kleinere afmetingen maken een op maat gesneden , uniforme look , zoals de koelkast is vergelijkbaar met de breedte en hoogte van de kasten en de diepte maakt het past gelijk met de fronten van de kasten .
beschikbare Stijlen

zowel full - diepte en contra - diepte koelkasten zijn verkrijgbaar in de side- by-side -modellen, evenals top vriezer , onder vriezer en Franse soorten deur, die dual side -by -have side koelkast deuren en een pull-out vrieslade op de bodem.
Counter - diepte voors en tegens

Naast het geven van de keuken een afgewerkt uiterlijk , contra - diepte koelkasten nemen minder vloeroppervlak , en hun open deuren zijn minder obstructief dan de volledige diepte modellen. Echter, hun opslagcapaciteit is minder dan de volledige diepte stijlen . De kubieke meter opslagcapaciteit voor een contra - diepte koelkast varieert tussen 19 en 30 kubieke meter , in vergelijking met de 25 tot 32 kubieke voet capaciteit van volledige diepte modellen . Twee mensen meestal nodig tussen de 16 en 20 kubieke meter van de koelkast ruimte , en elke extra persoon nodig heeft meestal een andere kubieke voet , dus zorg ervoor dat u een koelkast groot genoeg om de behoeften van uw familie te ontmoeten kiezen . Counter- diepte koelkasten zijn doorgaans duurder dan de volledige diepte- modellen.
Side-by -side voors en tegens

Deze koelkast stijl heeft meestal extra's zoals huis- toegankelijk water en ijs dispensers en voedsel opslag bakken met instelbare temperatuur instellingen . De smalle deuren zijn goed voor keukens met minimale vloeroppervlak tussen de tegengestelde muren. In tegenstelling tot meer conventionele top vriezer en onderkant vriezer modellen , de schappen in een aantal side-by -sides zijn te smal om grote voorwerpen zoals pizzadozen , hele kalkoenen of blad cakes houden .
< br >
From:http://tuin.98905.com/home-appliances/refrigerators/1002055616.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.