Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> koelkasten >>

Hoe maak je een Start condensator vervangen voor een Frigidaire Model FRS6HR5JWO

Ouder Frigidaire Model FRS6HR5JWO koelkasten zijn uitgerust met een start condensator om de compressor te activeren . Als uw koelkast niet meer werkt , kunt u geld besparen door het vervangen van de condensator in plaats van het plannen van een service call , maar wees voorzichtig voordat u verder gaat . Start condensators moet niet verondersteld veilig te zijn , als ze vrijkomen een high - voltage elektrische lading wanneer geactiveerd , houdt u de kosten voor onbepaalde tijd. Volg de veiligheidsprocedures voor het werken met elektriciteit , en zorgvuldig ontlaad de condensator voor aanvang van het werk. Draag altijd schoenen met rubber zolen en enige gereedschappen te houden door hun geïsoleerde handles.Things je nodig hebt
Insulated punttang Pagina 2 jumper draden met alligator clips aan beide uiteinden
20.000 ohm draadgewonden weerstand gewaardeerd bij 2 watt of meer Pagina 2 geïsoleerde schroevendraaiers
Rag
Toon meer instructies
1

Haal uw koelkast stekker uit het stopcontact . Schuif de koelkast ongeveer 4 meter afstand van de muur tot de toegang tot de achterkant te krijgen . Kopen van 2

Kijk in de opening aan de onderkant van het apparaat om de compressor van de koelkast te vinden. Identificeer de kleine glimmende buisvormige apparaat bevestigd aan de compressor met een schroef ; Dit is de condensator . Er zullen twee draden die van het einde van de condensator aan de aansluitkast gemonteerd naast de compressor .
3

Trek de twee spade connectoren van de condensator terminals met een paar geïsoleerde naald - tang . Heeft de condensator of een deel van de koelkast niet aan tijdens het doen. Scheid de draden en duw ze naar een kant .
4

Sluit twee draadbruggen uitgerust met alligator clips aan beide uiteinden van de draden uitsteken uit elke zijde van een 20.000 ohm draadgewonden weerstand vermogen van 2 watt of meer .
5

Klem het andere uiteinde van beide jumper lood alligator clips aan de assen van twee afzonderlijke geïsoleerde schroevendraaiers .
6

Houd beide schroevendraaiers door de geïsoleerde handgrepen zonder het aanraken van de metalen as . Raak elke individuele condensator terminal van een andere kant met de toppen van de gescheiden schroevendraaiers . Houd de tips in de plaats voor 6 tot 8 seconden om de condensator te ontladen.
7

Herhaal stap 6 om de condensator te garanderen heeft zijn hele lading vrijgegeven .
8

Verwijder de schroef die de defecte condensator naar de compressor en de oude condensator weggooien .
9

Veeg het bevestigen punt op de compressor schoon met een doek . Bevestig de nieuwe condensator om de compressor met de schroef eerder verwijderd. Schuif de spade connectoren aan de uiteinden van de twee draden eerder op de condensator terminals losgekoppeld
10

stekker van de koelkast stekker weer in het stopcontact . ; de compressor moet onmiddellijk beginnen . Als je hoort een klikkend geluid afkomstig van de aansluitkast en de compressor niet wil starten, kan het defect. Plan een service call dus een gekwalificeerde technicus kan de storing te diagnosticeren.

My Self - Ontdooien Vriezer Lekt

Zelf ontdooien diepvriezers werk door het periodiek uitvoeren van een verwarmingselement op een timer . Dit ontdooit elke ijsvorming in de vriezer en op de koelbatterijen , en elimineert de noodzaak om een vriezer handmatig ontdooien . Terwijl een zelf - ontdooien vriezer handig , het systeem niet zonder problemen . Inzicht in de Self - Ontdooien System Telkens wanneer u uw deur open , vochtige

Meer dan ooit