Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> koelkasten >>

Hoe kan ik een condensator Fan Reparatie op een Koelkast

Een gebroken condensor ventilator in de koelkast kan zich op een aantal manieren. Zo kan de ventilatorbladen of motor een hard geluid dat een probleem signaleert maken . Er kunnen vreemde gebieden van warmte rond uw apparaat - een teken dat de condensor ventilator niet zijn werk van het verwijderen van warmte aan het doen is . U kunt het openstellen van de achterkant van je koelkast en neem een ​​kijkje op de ventilator te bepalen of het schoonmaken of vervangen van het onderdeel wordt het probleem opgelost . Het is relatief eenvoudig voor een huiseigenaar om probleemoplossing of vervangen van de condensor ventilator , en dit is meestal nodig voor de gehele levensduur van een koelkast. Maar als meer geavanceerde condensor problemen aanwezig zijn , moet een professionele reparatie dienst worden gecontacteerd . Wat je
Condensorbatterij borstel nodig
schroevendraaier
Vacuum
Socket of moersleutel
vervanging ventilatormotor
Toon meer instructies
1

Controleer de condensorventilatormotor voor de hand liggende problemen . Haal de stekker van de koelkast en trek hem uit de buurt van de muur om ruimte te winnen . Verwijder het paneel dat het motorcompartiment dekt . Kopen van 2

Reinig de messen , ventilatormotor en condensor grondig verwijderen door eventueel stof met een borstel . Stofzuiger of veeg het gebied eromheen om het schoon te houden . Het reinigen van de condensor units moet een paar keer per jaar worden gedaan om het apparaat efficiënt draaiend te houden . Speciale condensor borstels zijn voor dit doel bruikbaar . Zet het apparaat weer aan om te zien of het beter werkt . Zo niet, dan moet u de motor of de ventilatorbladen vervangen.

Bepaal 3 als de ventilatorbladen moeten worden vervangen. Zet de ventilator blad met uw hand om te zien of deze vrij zal bewegen . Als het niet helemaal verplaatst, wordt het worden vervangen. De bladen moeten vaak vervangen wanneer ze worden gecorrodeerde of verroeste voorbij.
4

Bepaal of de ventilator motor moet worden vervangen . Als de compressor is helemaal niet draait, kan een kapotte ventilator motor de boosdoener zijn . Een professionele reparatie service kan nodig zijn om te bepalen of de bron van het probleem is de motor , de bladen of een ander deel van de compressor .
5

Vervang de ventilator motor als je hebt vastgesteld is defect . Zorg ervoor dat de stekker uit het stopcontact . Schroef de ventilator en verwijder de draden. Gebruik een stopcontact of moersleutel om het te verwijderen .

Verwijder 6 en reinig de ventilatorbladen of vervang deze als ze beschadigd of roestig . Draai de schroeven die het mes vasthouden aan de hub. Reinig de as grondig tot het ziet er glanzend en nieuw. Schroef nieuwe ventilatorbladen zijn plaats als de oude zijn beschadigd .
7

Verwijder de ventilator motor uit de houder en plaats de nieuwe fan op de beugel . Sluit de draden en schroef de nieuwe fan motor op zijn plaats .

Hoe maak je een French Door Koelkast naast een muur Gebruik

Franse deuren op een ijskast functie twee deuren die swing van het centrum in tegengestelde richtingen. Een vrieslade wordt meestal geïnstalleerd onderin de koeleenheid onder Frans deuren . De breedte van de deur een Franse deur koelkast helft van de deur op een traditionele koelkast. Dit betekent dat de hoeveelheid ruimte die nodig is om de deuren voor een Franse deur model is dan de hoeveelheid

Meer dan ooit