Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> koelkasten >> Content

Het testen van een Frigidaire Adaptive Defrost Controller

Koelkasten dat vriesvakken hebben moeten ontdooien apparaten om de hoeveelheid bebouwde vorst en ijs tot een minimum beperken . Sommige koelkasten , zoals een Frigidaire , gebruiken adaptieve ontdooiing controller apparaten . Deze apparaten besturen de ontdooicyclus kachel zoals het automatisch aan en uit om het overtollige vorst ontdooien van de verdamper spoelen . Test de adaptieve ontdooiing controller handmatig inschakelen van de ontdooien wanneer je bang bent dat de kachel niet goed ontdooien zijn . Instructies
1

Open de deur van de koelkast . Zoek LCD bedieningspaneel van de koelkast voor het instellen van de temperatuur voor zowel de vriezer en de vers voedsel compartimenten . De locatie wordt op basis van uw merk en model van Frigidaire koelkast .

Plaats 2 een vinger op de " Up" sleutel voor de vriestemperatuur controle. Houd de toets ingedrukt terwijl u vijf maal op de " Down" sleutel voor de verse levensmiddelen temperatuurregeling.

Kijk 3 op het LCD-scherm en wacht tot de letter " d " te verschijnen voor de vriestemperatuur en de letter " f" te verschijnen voor de temperatuur van de koelkast . U hebt handmatig geactiveerd de elektrische verwarming om de werking te testen. Voer dezelfde stappen uit de handleiding ontdooicyclus uit te schakelen .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/refrigerators/1002055329.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.