Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> koelkasten >> Content

Hoe maak je een deur pakking op een GE Washer wijzigen

Sommige front-loading wasmachines modellen geproduceerd door General Electric ( GE ) hebben een dikke , rubber, afdichtingen van de deur bedoeld om water lekkage te voorkomen . Na verloop van tijd kan de pakking tranen en scheuren te ontwikkelen , zodat u met een plas water en sop op de vloer . Je hoeft niet te gooien uit uw GE wasmachine vanwege dat soort lek. Het vervangen van de pakking is een reparatie iedereen kan doen met het juiste gereedschap , een vervangend onderdeel en wat vrije tijd . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon meer instructies
1

Koppel het GE wasmachine uit het stopcontact .
< br > 2

Verwijder de drie schroeven aan de boven-en achterkant van de machine . Verwijder de drie schroeven boven , near door de wasmachine , dat de bekleding op zijn plaats . Haal de trim. Schuif de bovenkant , en til het uit de wasmachine . Schuif de wasmiddellade , die aan de linker kant van de wasmachine.

Schroef
3 de twee schroeven in de zeepdispenser , die leeg moeten zijn. Verwijder de twee schroeven aan de voorzijde en bovenkant van de wasmachine . Reik in de zeepdispenser , en zoek naar de twee clips die het bedieningspaneel te houden . Druk die twee clips om het bedieningspaneel los te maken.

Schroef
4 de vier schroeven die de deur op zijn plaats . Verwijder de deur , en zoek de rubberen boot die twee slangen houdt . Koppel de twee slangen van de boot . Til de trommel lichtjes tijdens het verwijderen van de schroef in de boot van de klem. Verwijder de laars .
5

Wrik de oude pakking met behulp van een platte schroevendraaier . Volledig verwijderen van de pakking . Kijk voor een kleine inkeping op de nieuwe pakking . Lijn de inkeping met de richtingspijl aan de bovenkant van de trommel of kuip . Opspannen en om de pakking over het kozijn , met behulp van de uitsparing en richtingspijl als gidsen .
6

Vervang de boot , en sluit de slangen . Zet de wasmachine in omgekeerde volgorde van hoe je het uit elkaar genomen . Als je werkt , alles vastschroeven en niet scheef.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/refrigerators/1002055186.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.