Huis Tuin

Huis Tuin

Bepalen van de juiste grootte koker voor een Furnace

Geforceerde lucht ovens , of aangedreven door gas of olie , moet een leiding systeem om de warmte te leveren aan uw huis. Om de oven om uw huis efficiënt te verwarmen , moet de kanalen de juiste maat voor de oven worden . Grootte van de oven wordt gemeten in Britse thermische eenheden , die zal u vertellen hoeveel warmte uw oven produceert . U moet het bedrag van de BTU uw oven maakt voordat je kanaal grootte kan berekenen voor de oven weten . Instructies
1

Zoek de BTU rating op uw oven . Het zal op het typeplaatje van uw oven . Kopen van 2

Verdeel dat aantal met 8000 BTU . Bijvoorbeeld, als je oven heeft een BTU waardering van 80.000 en je delen door 8000 moet je 10 centimeter . Dit is de ronde buis grootte u nodig heeft voor uw huis .

Vermenigvuldig 3 het nummer dat u krijgt door 100 om uit te vinden hoeveel kubieke meter lucht die je nodig hebt om te bewegen per minuut in de ventilatieopeningen. Bijvoorbeeld , 10 maal 100 is 1000 CMFs .
4

Vermenigvuldig het product van stap twee van 12 kubieke centimeter te achterhalen hoeveel kubieke centimeter van duct ruimte die u nodig hebt . Bijvoorbeeld , 10 keer 12 is 120 kubieke centimeter van duct ruimte . Daarom moet u kanalen die 8 inch met 15 inch of 10 cm bij 12 centimeter zijn .

Hoe kan ik een Lopi houtkachel Invoegen

Een Lopi houtkachel insert is een merk van kachels verkocht als een verwarmings alternatief of een extra bron van warmte voor een bestaand verwarmingssysteem. Het belang van de juiste installatie van de houtkachel is cruciaal voor de veiligheid van uw huis en de mensen die erin leven . Sinds enkele modellen zijn verkrijgbaar bij de Lopi fabrikant , de installatie voor elk model verschilt enigszins

Meer dan ooit