Huis Tuin

Huis Tuin

Meest krachtige draadloze stofzuiger

De overdraagbaarheid van draadloze stofzuigers maakt het makkelijker om rommel schoon te maken. Geen zorgen te maken over het aansluiten van het model in en het omgaan met een koord maakt het reinigen sneller en handiger . Het nadeel van veel van deze modellen is echter dat ze kracht om grotere klussen te doen ontbreken. Sommige modellen hebben wel voldoende vermogen , en het kiezen van het juiste model voor uw budget en naar huis kan u helpen genieten van het gemak van deze draadloze modellen .
Soorten

Er zijn verschillende soorten draadloze stofzuigers en hun zuigkracht verschilt . Handheld , robot en stok stofzuigers gebruiken allemaal batterijen of een oplader te reinigen. Een handheld vacuüm lasten en het beste werkt voor kleinere projecten . Sommige modellen met meer vermogen ook worden geleverd met een koord optie voor langere banen . Robotachtige stofzuigers bewegen rond het huis op hun eigen en vacuüm puin . Een stok vacuüm is het meest geschikt voor kleine banen. Het heeft een lange steel en wordt meestal gerund door batterijen. Deze modellen wegen vaak minder dan 10 kilo en niet veel zuigkracht hebben. Robotachtige stofzuigers niet de zuigkracht van de typische stofzuigers te hebben en de neiging om hoeken en wat puin missen . Een handheld vacuüm , dan is de draadloze keuze die de meeste macht zal opleveren , als de gebruiker bepaalt hoeveel hij nodig heeft om een bepaald gebied te reinigen.
Merken

Consumer Search citeert de Black en Decker 18V accu Pivoting Hand Vac als zijn top keuze voor draadloze modellen. Dit model is duurder , maar, en kost ongeveer $ 90 als van de tijd van publicatie . De lader heeft een Energy Star-certificaat , hoewel, dus sommige nutsbedrijven konden lokale kortingen voor het apparaat hebben . De meer prijsbewuste consument zal blij zijn met de Dirt Devil Extreme Power Hand Vac op ongeveer $ 40. Dit model heeft een flip -down spleetzuigmond dat meer macht voor moeilijk bereikbare gebieden creëert .

Voor $ 400 , de Neato Robotics XV - 11 reinigt kamers op zichzelf en heeft een hoog vermogen . Het heeft ook een rechte rand om effectief schoon hoeken , maar het heeft moeite met het schoonmaken onder meubilair vanwege zijn hoogte .

Hoewel stok stofzuigers zijn doorgaans niet bekend om hun kracht , de Hoover Platinum Collection Cordless Stick Vac BH50010 maakt gebruik van een verwisselbare lithium - ion batterij , Consumer Search verslagen. Deze batterij geeft de machine extra kracht en laat het schoon voor 20 tot 30 minuten , die langer is dan de andere modellen is .
Wat te zoeken

A snoerloze stofzuiger moet worden opgeladen om efficiënt te draaien . Als het gaat om draadloze stofzuigers , hoe hoger de spanning van de lader , hoe hoger de zuiging zal typisch . Ook draadloze modellen hebben allemaal verschillende looptijden . Zo kleiner handheld stofzuigers vaak koelen gedurende 15 minuten . Als uw stofzuiger wordt geleverd met een filter , het verandert regelmatig zal ook toenemen zuigkracht van de machine.
Overwegingen

De hoogst gewaardeerde snoerloze stofzuiger is niet noodzakelijkerwijs de meest duur . Veel stofzuigers op de markt van vandaag beschikken over high - tech features , maar sommige van de hoogste uitvoerders zijn minder dure modellen .

Kachel Utility Drawer Problemen

De grote lade onder uw kachel dient meerdere functies , waaronder die als opslag voor potten, pannen en bakvormen . Wanneer de lade wordt geplakt, voorkomt toegang tot de binnenkant . Afhankelijk van het probleem , kan de lade een stukje te openen of stok op een plek , waardoor het onmogelijk is om te openen . De beste oplossing voor de vaststelling , hangt af van de onderliggende oorzaak van de b

Meer dan ooit