Huis Tuin

Huis Tuin

De zijbrander Lights , maar de belangrijkste Grill Niet

Enkele van de beste en meest veelzijdige barbecue grills gebruik van een grote centrale grill met een of meer branders , evenals een of twee zijbranders . Zijbranders zijn kleine , secundaire grills die nuttig zijn voor het uitbreiden van grillen ruimte , verwarmende specerijen en het houden van verschillende soorten voedsel scheiden op basis van dieetwensen zijn . Als zijbranders van uw grill licht, maar de belangrijkste grill niet, heb je beperkte functionaliteit tot je een oplossing te vinden. Elimineren Oorzaken

Problemen met een grill met zijbranders die oplichten maar een van de belangrijkste grill dat niet begint met het elimineren van mogelijke oorzaken van niet - verlichting kwesties . Sinds de zijbranders operationeel zijn , kan het probleem niet betrekken van de brandstoftoevoer , een brandstofklep of de belangrijkste brandstof lijn die loopt tussen de propaantank en het lichaam van de grill 's . Dit betekent dat een hoofdbrander die niet branden is het gevolg van een ander probleem met de ontsteking of brandstoftoevoer systeem .
Ontsteking Problemen

Ignition problemen betrekking hebben op de elektronische ontstekers dat vonken aan elke brander op een grill te produceren . Aparte branders kunnen alleen onafhankelijk worden verlicht van elkaar als ze hebben elk hun eigen brandstof feeds . Ze kunnen echter ook hun eigen ontstekers . Een defecte ontsteker in het belangrijkste deel van uw grill kan het voorkomen dat de verlichting , terwijl volledig functioneel ontstekers in de zijbranders zal laten normaal functioneert . Een hoofdbrander met een defecte ontsteker moet gemakkelijk aan het licht met een match. Zo niet , het probleem is waarschijnlijk met de brandstoftoevoer voor die specifieke brander.
Gas Flow Problemen

Als gas stroomt , maar kan er niet bij uw hoofdbranders grill , kan de zijbranders branden zonder de hoofdbrander werkt op alle. Dit kan gebeuren als de brandstoftoevoer lijnen, die aftakken van de belangrijkste brandstof lijn , worden geblokkeerd of gescheurd. Het kan ook gebeuren als puin blokkeert de brander net onder de grill rooster . Druipen van de vorige kooksessies , insectennesten en puin van uw tuin kunt alle blokkeren hoofdbrander brandstof een grill 's en zorgt ervoor dat de verlichting tot de blokkade wordt verwijderd .
Safety Tips
< p> een gas grill moet niet vormen een groot gevaar , zelfs als een of meer van de branders niet aan het licht . Het loslaten van de ontsteking knop wanneer de brander niet brandt moet de gasstroom te stoppen . Echter, sommige vormen van lekken en problemen leiden tot het vrijkomen van brandbaar gas . Als u gas ruikt , niet proberen om de brander aan te steken . In plaats daarvan zet het gas uit en inspecteer de brandstoftank , leidingen en branders zodra de geur van heeft is verdwenen. Altijd grill waar u voldoende ventilatie en voeren alle reparaties pas na de grill volledig is afgekoeld uit het gebruik .

Hoe maak je een Lennox Heater Model C33 - 60D - 2F Problemen

De Lennox C33 - 60D - 2F is een onderdeel van de C33 lijn van commercial-grade split systemen met indoor spoelen . De C33 split systeem heeft een opwaartse stroming configuratie met een grote spoel gebied . De spoelen zijn gemaakt met aluminium lamellen en het systeem slang - koper getrokken . Bovendien worden de behuizing en afvoer pannen geschilderd en gegalvaniseerd helpen tegen slijtage en cor

Meer dan ooit