Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Andere Huishoudelijke Apparatuur >> Content

Mijn olie-oven werkt niet

Met behulp van een met olie gestookte oven is een alternatief voor de traditionele natuurlijke - gasgestookte ovens . Net als alle ovens , olie ovens gebruiken een thermostaat om effectief vertellen de oven wanneer automatisch aan-en uitgeschakeld om een constante temperatuur in de woning te behouden . Als de thermostaat die je van olie-oven regelt niet werkt , kan het probleem meestal worden aangepakt met behulp van enkele eenvoudige probleemoplossing . Furnace Instellingen

probleemoplossing huishoudelijke apparaten gaan , de eenvoudigste verklaring is meestal de meest waarschijnlijke is. Daarom oplossen oven controles uw olie-oven begint met het controleren van de instellingen van de thermostaat. Zorg ervoor dat de thermostaat is ingeschakeld en het systeem is ingesteld op "hitte" of "auto . " Controleer ook de instelling van de thermostaat temperatuur en zorg ervoor dat deze is ingesteld op minimaal 10 graden Celsius boven de luchttemperatuur . Na het wijzigen van deze instellingen uit indien ze veranderd moeten worden , laat vijf minuten voor de olie-oven om te reageren en in te schakelen.
Verifying Macht

Als uw thermostaat is de batterij - aangedreven , kunnen de accu leeg en moet worden vervangen . Evenzo, als de thermostaat feeds off van elektrische energie van de olie-oven is , een onderbreking aan de macht van de oven zal ook van invloed op de thermostaat . Controleer circuit de oven bij uw stroomonderbreker om te zien of het ontkoppeld is of als de zekering is doorgebrand. Nogmaals, laat een paar minuten tot de olie-oven te reageren na het herstellen van de macht naar de oven .
Andere mogelijkheden

Als de olie-oven zelf lijdt een storing , zal het vaak niet reageert op een verwarming commando van de thermostaat , waardoor sommige huiseigenaren ten onrechte te denken dat de thermostaat niet wanneer het probleem is eigenlijk een algemene storing oven . Controleer de olievoorziening van de oven en het vullen als het droog is gelopen . Controleer ook waakvlam de oven voor eventuele storingen en vervang indien het.
Thermostaat
Replacement

Natuurlijk is het altijd mogelijk dat de thermostaat van de olie-oven heeft heeft gefaald gewoon mislukt , waarbij het ​​zal moeten worden vervangen . In deze situatie is het belangrijk om eerst contact op met de fabrikant van uw olie-oven om ervoor te zorgen dat de vervanging thermostaat die u koopt compatibel is met uw oven zal zijn . Installeer de nieuwe thermostaat per aanwijzingen van de fabrikant en test de nieuwe thermostaat om te zien of u kunt nu volledig de controle van uw olie-oven .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/other-home-appliances/1002054664.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.