Huis Tuin

Huis Tuin

Wat Lights kan ik gebruiken in een Walk-In Diepvries

? Recente technologieën hebben de weg voor het verlichten van walk-in vriezers , apparaten die te bewaren en opslaan van grote hoeveelheden levensmiddelen die geplaveid . Walk-in vriezers vereisen lampen die speciaal zijn ontworpen voor temperaturen onder het vriespunt en verlichting in grote ruimtes . In het algemeen , high-output en halogeenmetaaldamplampen zijn de meest voorkomende en economische verlichting gebruikt in standaard walk-in vriezers . Functie

Walk-in vriezers vaak gebruik van high-output lampen of verlichting veroorzaakt door een hoger dan normaal werkspanning . De spanning is hoog genoeg om een vliegende start van de lamp , zelfs in lage - energie- omstandigheden . Dit maakt high-output -lampen ideaal voor het werken in koude omgevingen en onder vriestemperaturen. Vanwege de hoge elektrische stroom in instant start lampen , commerciële bedrijven gebruiken ook deze armaturen voor die voedsel in de supermarkt diepvriezers en verlichting straat op te slaan fronten en loopbruggen.
Soorten

High - uitgang verlichting gebruikt voor walk-in vriezers omvat T5 fluorescentielampen , die 5000 lumen per lamp te produceren. Lumens zijn licht meeteenheden dat het niveau van helderheid in armaturen geven . Walk-in vriezers kunnen ook gebruik maken van T8 en T12 fluorescentielampen . Echter , T8 high-output verlichting produceert over het algemeen 2.500 lumen per lamp , terwijl T12 lampen produceren slechts tot 2000 lumen per lamp . Metal Halide lampen worden ook gebruikt in de walk-in vriezers gevonden in magazijnen en industriële installaties en produceren tot 32.000 lumen.

Vapor bewijs verlichting wordt ook vaak gebruikt in walk-in vriezers . Deze lampen zijn verkrijgbaar als standaard gloeilamp armaturen en compacte TL-armaturen . Compacte dampdicht lampen voldoen aan de overheid energie - efficiëntie normen en helpen de operationele kosten voor de gebruikers te verminderen . Zij produceren ook minder warmte en zijn in gewicht meestal lichter dan de standaard gloeilampen .
Eigenschappen

Walk-in vriezer verlichting kan verlichting te produceren in verschillende spectra van wit , of na te bootsen natuurlijke omgeving zoals het daglicht . Bijvoorbeeld , speciale fosforen staat high-output tl- lichten om volledige spectrum of daglicht verlichting vertonen voor heldere verlichting. De fosfor is een stof die gloeit wanneer bestraald en wordt vaak gebruikt in de elektronica die veelkleurige verlichting . Walk-in vriezer lampen kan ook in armaturen , variërend van 2 meter tot zo lang als 8 meter worden geïnstalleerd . Tabs gehecht aan armaturen zorgen voor montage in de vriezer .
Voordelen


Naast het bezitten van hogere spanning dan traditionele lampen , walk-in vriezer lampen produceren sterker licht dan normale gloeilampen van vergelijkbare grootte . Hoog vermogen lampen gebruiken ook plastic , silicium en ander materiaal te beschermen tegen vocht en andere elementen . Bijvoorbeeld , fabrikanten bieden high-output lampen met vuur - en geur - resistent pakkingen gemaakt met niet-toxische materialen . De leerstof rond high-output lampen voorkomt ook de installatie in verkeerde armaturen .

Gasleiding Maten voor Ketels

Installeren en onderhouden van huishoudelijke apparaten vereist talrijke speciale overwegingen . Een gasboiler , bijvoorbeeld , behoeften, onder meer leidingen om gas te leveren aan de eenheid . De grootte van de gasleidingen je kan en moet gebruiken voor uw gasketel is afhankelijk van een handvol dingen, waaronder de behoeften van uw boiler , lokale bouwvoorschriften en voorschriften van de fabri

Meer dan ooit