Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Andere Huishoudelijke Apparatuur >> Content

Problemen met het Heil Furnace NUG5075BFAZ

De Heil NUG5075BFAZ is een geventileerde gas oven met verbranding en circulerende blower en een jet -brander . De oven heeft een handmatige gas waakvlam en maakt gebruik van een Honeywell thermostaat en ventilator controle-eenheid om de ventilator en oventemperatuur instellen . Zoals bij elk groot huishoudelijk apparaat , kunnen problemen met de Heil oven soms voordoen die kunnen worden opgelost door een aantal fundamentele methoden voor probleemoplossing . Als de inspanningen oplossen van problemen niet aan de situatie op te lossen met de oven , neem dan contact Heil voor reparatie hulp . Wat je nodig hebt
Afwasmiddel
Filter coating spray ( indien nodig ) op Twitter Filter neutraliserend (indien nodig ) op Kalefateren
Toon meer instructies
1 < p> Herstel of vervang de stroomonderbreker of zekering als er geen stroom naar de oven of de oven is uitgeschakeld onverwacht af . kopen van 2

Zorg ervoor dat de gasklep wordt ingeschakeld als het lampje uitgaat en niet opnieuw ontsteken . De Heil oven is ontworpen om automatisch opnieuw aansteken van de waakvlam als de vlam uitgaat . Stop onmiddellijk als u gas ruikt , de stroom naar de oven en laat het huis . Bel uw gasbedrijf voor hulp.
3

Schakel de stroomtoevoer naar de oven en open de blaascompartiment deur als de oven is luidruchtig of niet nauwkeurig verwarmen . Trek het filter clip en schuif het filter uit . Vervang het filter als de markering " Disposable " of wassen met water en zeep en spoel goed als markering " Permanent . " Laat de filter volledig drogen voordat u het in de oven . Spuit de filter met filter coating spray, verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten , als het filter is aluminium gaas . Bevestig de filter clips na het maken ervoor dat de pijlen luchtstroom zijn gericht in dezelfde richting . Sluit de blaascompartiment deur en de macht te herstellen.

Controleer
4 de terugkeer luchtroosters in het hele huis als het Heil oven lijkt voortdurend worden uitgevoerd of niet verwarmen van de woning zoals verwacht . Zet de thermostaat op een temperatuur van ten minste 10 graden hoger dan de huidige luchttemperatuur en zorg ervoor dat de thermostaat is ingesteld op "Heat . "
5

Pas de waakvlam als de vlam te laag of te hoog , oneffen of geel . Verwijder de dop schroefdeksel van de gasklep piloot stelschroef . Draai de stelschroef in een tegen de klok in om de waakvlam te verhogen . Als de vlam te hoog is , draait u de stelschroef met de klok mee .
6

Reinig de condensafvoer als de overloop afvoer is vol water . Koppel de afvoerleiding cartridge en verwijder de eindkap . Giet de neutralisator en spoel de neutralisator en cartridge met water . Vul het neutraliserend als de cartridge is minder dan driekwart vol . Verwijder de val van de -vent aansluiten tee en afspoelen met water . Installeer de vlotter en monteer de schroefverbindingen , afdichten met breeuwen indien nodig.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/other-home-appliances/1002054543.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.