Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Andere Huishoudelijke Apparatuur >> Content

Lijm om een ijsmachine Tray Reparatie

Na verloop van tijd , bleef bevriezen en opnieuw invriezen kan het plastic van een ijs lade zeer broos maken . Dit kan leiden tot scheuren en spleten in een moeilijk te vervangen onderdeel . Afhankelijk van waar de scheur is , kunt u wat succes met behulp van hete lijm als een reparatie lijm voor uw kapotte ijsblokjesmachine lade te vinden. Het kiezen van de Lijm

Het goede ding over hete lijm is dat het relatief goedkoop is en gemakkelijk kan worden verwijderd van de meeste oppervlakken met behulp van alcohol . U bent niet van plan om een hete lijmstift die speciaal is ontworpen voor het verlijmen ijsmaker trays weer bij elkaar te vinden, dus je moet improviseren . Kies voor een niet-toxische lijm die is geïndiceerd voor gebruik in alle weersomstandigheden . Het zal waarschijnlijk bevatten siliconen .
Bevestig de stukken te lijmen

U wilt de ijsmaker lade uit de vriezer te verwijderen en zet deze op een zodanige wijze dat de druk kan op het gewricht dat je lijmen worden gezet . Als de lade wordt gekraakt door het midden , kunt u overwegen een grote rubberen band om de lade bij elkaar te houden . Een verstelbare werktafel of grote klemmen zal van pas komen voor deze taak.
Lijm de lade

Uw warme lijm pistool , lopen een kraal van lijm over de lengte van de scheur aan beide zijden van de breuk . Dwingen de twee stukken samen en houd ze tot de lijm koelt en droogt. Mocht er lijm uitsteekt in een gebied waar het ijs zal vormen , gebruik een scheermesje om de overtredende materiaal voorzichtig te verwijderen en terug plat met de lade snijd de lijm.
Test de
Fix < br

Na > de lijm is uitgehard , plaats uw ijsblokjesmachine lade terug in de vriezer en laat het vullen met water . Controleer of er geen scheuren of lekken , en herhaal de voorgaande stappen om de resterende openingen weer aan elkaar te lijmen . U dient voorzichtig te zijn bij het hanteren van de lade in de toekomst en kan nodig zijn om deze correctie opnieuw , als na verloop van tijd de hete lijm bros wordt.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/other-home-appliances/1002054421.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.