Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe maak je een Hotpoint Microwave Problemen

Bauknecht microgolven worden geproduceerd door de General Electric Company . Er zijn veel modellen van Bauknecht magnetron met verschillende functies en designs. Bij problemen , de eerste stap is de mogelijke oorzaken diagnose . Door het oplossen van problemen , kunnen veel voorkomende problemen die Hotpoint microgolven beïnvloeden worden opgelost. Instructies
1

Plaats de drie -polige stekker van de magnetron ' s netsnoer aan op een geaard stopcontact als het apparaat niet kan worden ingeschakeld . Controleer de zekeringkast of automaten . Vervang gesprongen zekeringen. Reset elke struikelde circuits. Kopen van 2

Haal de magnetron en steek deze er weer in als het niet zal starten na een stroomstoot . De oven kan automatisch uitgeschakeld worden als veiligheidsvoorziening als er ' sa stroomstoot . Los te koppelen en weer aan te sluiten zal het te resetten .
3

Houd de "Clear /Off" knop drie seconden als " LOC " verschijnt op het display . Modellen met sloten op de controles moet worden opgeheven, voordat ze kunnen worden gebruikt .
4

Plaats de glazen schaal als het niet draait tijdens het gebruik van de oven . Verwijder het wielspoor en glazen bakplaat . Reinig de vloer van de oven vuil die kunnen worden belemmeren de wielspoor verwijderen . Vervang de spoorbreedte en de glazen schaal , zorg ervoor dat ze goed vastzitten .
5

Open de deur en sluit deze stevig als de oven niet start . De oven start niet als de deur open is .
6

Druk op de " Wissen /Off" knop als niet in staat om een kookprogramma te voeren . Een eerder ingevoerde selectie mag niet zijn geannuleerd .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002054355.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.