Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Magnetron Oven over het bereik Vs . Aanrecht

Magnetrons kan een eenvoudige manier om tijd te besparen in de keuken zijn. Magnetron koken veel voedingsmiddelen sneller dan een conventionele oven , maar het kan moeilijk zijn om de beste magnetron voor uw specifieke keuken lay-out en budget. Aanrecht en over-the - range magnetron bieden u de installatie -opties die past in de meeste keukens . Definities

De twee belangrijkste soorten magnetrons zijn over-the - range modellen en aanrecht modellen. Over-the - range magnetron hangen kasten boven het fornuis , vaak opgenomen in de ventilator die warme lucht mogelijk maakt van de kachel uit het huis . Aanrecht magnetrons zijn stand- alone units met een platte bodem of kleine voeten op een aanrecht in de keuken te staan ​​, of gestapeld op de top van een ander apparaat , zoals een koelkast .
Installatie
< br >

een van de grootste verschillen tussen een over-the - range magnetron en een aanrecht model is het proces voor de installatie . Een aanrecht magnetron installeren bestaat uit eenvoudige plaatsing van de magnetron in de gewenste plek en de stekker in het stopcontact te steken. Om een over-the - range magnetron installeren die je nodig hebt om weg te snijden een deel van kasten direct boven het bereik , installeren steunbeugels en schuif de magnetron op zijn plaats . U kan ook nodig zijn om extra gieten voegen rond de magnetron om de snijkanten van de kast eromheen te dekken.
Ruimte

Hoewel het misschien moeilijker te installeren, een boven - the-range magnetron neemt minder kostbare ruimte tegen te gaan als een aanrecht model doet . In plaats daarvan , de oven wegneemt kastruimte of vermindert de hoeveelheid beschikbare ruimte voor het installeren van een oven vent boven het bereik. Het installeren van een over-the - range oven bij het ontwerpen van uw keuken maakt het gemakkelijk om een stopcontact in de buurt van de plaats van installatie te installeren, maar het plaatsen van een aanrecht model in een afgesloten keuken limieten die je naar gebieden binnen het bereik van een bestaand stopcontact.
< br >
Ontwerp

Om enkele keuken gebruikers en ontwerpers , de verschijning van een magnetron kan zo belangrijk als de functie zijn. Terwijl zowel over-the - range en aanrecht modellen komen in verschillende afwerkingen , waaronder zwart , wit , houtnerf en geborsteld metaal , de blik van een over-the -range magnetron wordt meer geïntegreerd in de keuken ontwerp . De magnetron kan ook verschijnen om in combinatie met de rest van de keuken armaturen , terwijl een aanrecht model misschien moeilijk te missen vanwege de meer prominente locatie .
Cost
< p > Alle soorten van microgolven komen in een breed scala aan prijzen . De prijs van een individueel model is grotendeels afhankelijk van het merk , binnenafmetingen , speciale functies en stijl . Echter, volgens Consumer Reports , aanrecht magnetrons kost aanzienlijk minder dan vergelijkbare over-the - range modellen . Dit maakt aanrecht modellen een betere keuze voor budget- georiënteerde keuken .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002054346.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.