Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe een OTR GE Spacemaker XL Magnetron Installeer

Over-the - range microgolven bieden een handige manier om ruimte en geld in de keuken te redden . De toestellen worden onder een kast over een sauna gemonteerd , en dienen als zowel een afzuigkap en een volledig functionele magnetron . De GE Spacemaker XL magnetron is gebouwd om te passen over grotere kookplaten en bereiken , en het een 36 - inch inbouwruimte nodig . Deze microgolven installeren kan door twee personen in minder dan een uur met het juiste gereedschap en voorbereiding . Wat je nodig hebt
Stud finder
Potlood Houtschroeven Heb pluggen
Template ( voorzien van magnetron ) op Twitter Gatzaag
Drill /driver
Duct tape < br > Koolstoffilter
schroevendraaier
Toon meer instructies
1

Schakel de hoofdschakelaar naar de kamer waar u de installatie van de over-the - range magnetron . Inspecteer uw werkgebied grondig . Gebruik een stud finder om studs te markeren in de muur waar de magnetron zal worden geïnstalleerd . Controleer ook of de onderkant van de kast waterpas staat. Kopen van 2

Lijn de bevestigingsbeugel aan de muur onder je kast . Zorg ervoor dat de lipjes op de bovenkant van de montagebeugel raken de onderkant van de kast en dat ten minste een schroef zal gaan in een stud op de magnetron te ondersteunen . Markeer de plaats van de vier gaten in de beugel aan de muur . Stel de beugel opzij .

Bepaal 3 of je zal worden ontluchting uw magnetron uit of recirculeren de lucht in de kamer. Als u het recirculeren , moet u de bovenste plaat van de magnetron te verwijderen . Draai de ventilator assemblage tot de ventilator blad openingen zijn naar de voorkant van de magnetron. Vervang de bovenplaat .
4

Bevestig de muurbeugel aan de muur met pluggen . Zorg ervoor dat de beugel is beveiligd tegen de muur . Gebruik hout schroeven in plaats van tuimelankers wanneer uw beugel monteren op een stud .
5

tape de bovenste kast sjabloon om de onderkant van uw wandkast . Boor door de gemarkeerde gaten voor de bovenste steun schroeven en netsnoer .
6

Monteer de over-the - range magnetron aan de muur. Til de magnetron en haak de onderste sleuven op de lipjes aan de onderkant van de montageplaat . Lijn de magnetron om rechtop en spoel zitten tegen de onderkant van de kast .

Beveilig
7 de magnetron door het invoegen van de zelfinstellende schroeven door de voorgeboorde gaten in de onderkant van de kast . Trek de stekker omhoog door haar respectieve gat. Als u de kanalisering van de magnetron uit , sluit de uitlaat adapter om uw huis leidingwerk met behulp van duct tape . Als u recirculeren de lucht , verwijder de grille aan de voorzijde van de magnetron om de koolfilter installeren.
8

Verwijder alle verpakkingsmaterialen en handleidingen die binnen en op de magnetron kan worden overgebleven . Steek de magnetron in een speciale stopcontact . Zet de hoofdschakelaar om de functie van uw magnetron te testen .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002054336.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.