Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe te installeren een onderbouw Magnetron

Voor mensen met een klein huis of appartement , of mensen die gewoon niet veel aanrecht ruimte , kan een onderbouw magnetron ruimte vrij te maken . Lichter dan traditionele magnetrons , onderbouw magnetron gebruiken een sensor technologie om warmte en koken van voedsel. Deze technologie kunnen ze hetzelfde als aanrecht microgolven voeren volgens undercabinetmicrowave.org . Onderbouw microgolven worden gemonteerd onder kasten , en sommige hebben ventilatieopeningen en kan over de kookplaat gemonteerd worden . Wat je nodig hebt
schroevendraaier ( optioneel ) op Twitter Boor
Schroevendraaier boor ( optioneel )
3/8-inch boor
3/16-inch boor Pagina 2 inch boor , Hardware die met de magnetron
Stud finder (optioneel ) op Potlood Meetlint
Scotch tape of plakband kwam
Box , kruk , kleine ladder of andere vorm van ondersteuning ( optioneel )
Toon Meer instructies
1

Verwijder de bevestigingsbeugel en de steunen uit de magnetron voordat u begint. U vindt de beugel en hardware nodig om de magnetron te installeren. Kopen van 2

Meet uw montage gebied om ervoor te zorgen is het de juiste maat . Meet daarna naar het midden van het gebied waar u de montage van uw magnetron . Markeer het midden, zodat je in staat bent om het te zien onder of over de top van uw template wanneer het wordt toegepast zal worden .

Zoek Goedkope 3 en markeer de studs in de muur . U kunt klop op de muur op de bouten te vinden, maar om zeker te zijn , gebruikt u een stud finder . Markeer uw studs met een potlood . U kunt ze markeren op enigerlei wijze, met behulp van een "X" of een lijn.
4

Plaats uw muur sjabloon zodat het centrum is over het centrum merk je gemaakt in stap 2 . Tape het sjabloon in plaats . Markeer al uw gaten op de sjabloon met je potlood . Zorg ervoor dat ten minste een van de mannelijke steun van gaten in een stoeterij zal gaan . Dit zal de veiligheid en stabiliteit voor de microgolf leveren . Plaats de onder - kast template tegelijkertijd en markeer elk van deze gaten ook . Markeer de 2 - inch gat en de 3/8-inch gaten onder de kast .
5

Boor de gaten . Boor de gaten in de noppen met een 3/16-inch boor . Als u niet boren in een stamboek voor een van uw gaten , gebruik dan een 3/8-drill bit voor elke schroef niet in te gaan op een stud . Boor de 2 - inch gat onder de kast voor het snoer en de 3/8-inch gaten voor de montage van de magnetron onder de kast . Verwijder de sjablonen zodra uw gaten geboord .

Plaats
6 de montageplaat op het gebied en overeenkomen met de gaten die u gewoon geboord . Schroef de montageplaat op zijn plaats met behulp van een schroevendraaier of boor met de juiste boor .
7

Til de magnetron op zijn plaats . De montageplaat heeft tabbladen die het op kan rusten , maar u kunt overwegen om iemand te helpen u te tillen of ondersteunen van het op iets anders. Voer de kabel door de 2 - inch gat onder de kast en til de magnetron helemaal op zijn plaats .
8

Schroef de magnetron op zijn plaats onder de kast . Draai de schroeven aan de onderkant van de kast , zodat de magnetron is veilig . Zorg ervoor dat de magnetron zit nu veilig tegen de kast ; Er mag geen ruimte tussen hen . Dan kunt u eventueel van je had op zijn plaats terwijl je het opheffen van de magnetron op zijn plaats te verwijderen.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002054332.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.