Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe de Control Pad vervangen op een Maytag Microwave Oven

Alle Maytag magnetrons hebben een control panel waarmee u alle van de magnetron functies te bedienen . Als het bedieningspaneel werkt, kan het nodig worden vervangen . Het bedieningspaneel is aan de magnetron beveiligd door slechts een schroef samen met een aantal plastic clips , waardoor het gemakkelijk bereikbaar voor onderhoud . In plaats van een reparateur , kunt u een nieuw bedieningspaneel online bestellen , zelf te installeren dan het bedieningspaneel. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Tape
Pen
Toon meer instructies
1

Trek de stekker van de magnetron door de stekker uit de muur.

Zoek Pagina 2 de twee schroeven aan de magnetron grill , gepositioneerd boven de magnetron deur op over-the - range magnetron. Als uw Maytag magnetron is een contra-top magnetron , zoekt u de vier schroeven aan de bovenkant van de magnetron , eventueel onder rubberen pluggen die moeten worden gewrikt af met behulp van een platte schroevendraaier .
3 < p > Verwijder de schroeven uit de magnetron grill of de bovenkant van de magnetron.

Trek
4 de grill naar u toe en leg het opzij . Als reparatie van een counter-top magnetron , til het paneel die de bovenkant en zijkanten van de magnetron recht omhoog .
5

Zoek de schroef waarmee het bedieningspaneel om de magnetron. Op over-the - range modellen het ligt boven de voorzijde van het bedieningspaneel , en het is gelegen aan de achterzijde van het bedieningspaneel op de counter-top modellen . Verwijder de schroef en zet apart.
6

up Til op het bedieningspaneel om het los te maken van de plastic clips , trek dan naar buiten om het bedieningspaneel te verwijderen . Wees voorzichtig niet te trekken uit de kabels aangesloten op de achterkant van het bedieningspaneel .
7

Mark de juiste locatie van de draden aangesloten op de achterkant van het bedieningspaneel , dan verwijderen door knijpen de tab op de connector aan het einde van de draden en trekken de stekker uit de buurt van de achterkant van het bedieningspaneel .

Steek 8 de draden die werden verwijderd uit het oude bedieningspaneel in het nieuwe bedieningspaneel. < br >
9

plaats de nieuwe bedieningspaneel in de magnetron , druk deze omlaag totdat deze vastklikt . Beveilig het bedieningspaneel met de schroef die werd verwijderd uit de oude bedieningspaneel .
10

Plaats de magnetron deksel of grill en zet deze vast met de schroeven die oorspronkelijk werden verwijderd .
11

Herstel de kracht van de magnetron om de installatie te voltooien .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002054130.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.