Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe maak je een Maytag Magnetron MMV5000ADW deurklink vervangen

Maytag is een populaire fabrikant van het apparaat dat verschillende modellen van microgolven heeft . De Maytag MMV5000ADW magnetron is een model met een handvat dat de deur in plaats van een knop actief is. Na verloop van tijd en met het gebruik van de handgreep op de Maytag MMV5000ADW magnetron kunnen slijten en moeten vervangen . Een nieuwe handvat is gekocht via een erkende Maytag servicecentrum of online delen dealer. Het installeren van de vervangende handvat vereist slechts een paar minuten en een paar gereedschappen . Wat je nodig hebt
vervanging handvat
platte schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Toon meer instructies
1

Haal snoer van de magnetron is van de stopcontact . kopen van 2

Open de deur van de magnetron. Gebruik een platte schroevendraaier te wrikken uit de plastic kap aan de binnenkant van de deur . Wees zeer voorzichtig het deksel niet beschadigt in any way. Neem de tijd als je wrikken uit het deksel.

Locate 3 de twee schroeven die in het bezit op het handvat. Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven te verwijderen en verwijder het handvat .

Plaats 4 de nieuwe handgreep van de magnetron , zodat de gaten in het handvat een lijn liggen met de gaten in de deur . Steek de schroeven van binnenuit , eerst met de hand, zet deze dan vast met de kruiskopschroevendraaier .
5

Snap het plastic deksel weer op de binnenkant van de deur . Steekt u de stekker in het stopcontact .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002054119.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.