Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Magnetrons >>

Wat zijn Magnetron Gebruikt voor

? Microgolven zijn zeer hoge frequentie radio golven in het elektromagnetisch spectrum . Hun naam komt van hun extreem korte golflengte , die varieert van 1 mm tot 1 m lang . Microgolven worden IONISERENDE en niet dezelfde risico's als ioniserende straling zoals gammastralen en röntgenstralen niet dragen . Ze hebben nog steeds een risico voor de mens , echter. Terwijl metalen reflecteren microgolven , stoffen die vocht , waaronder mensen , absorberen ze , wat kan leiden tot gezondheidsproblemen complicaties . De meeste magnetron toepassingen zijn veilig wanneer gebruikt binnen het aangegeven richtlijnen. Magnetrons

Een van de bekendste toepassingen voor magnetrons , magnetrons gebruiken een magnetron om microgolven te produceren. Het eten in de oven absorbeert deze golven , die ervoor zorgen dat de watermoleculen om sneller te bewegen , het creëren van warmte . De verwarmingssnelheid afhankelijk van het vochtgehalte , vorm en grootte van het voedsel , waardoor ongelijkmatige absorptie en verwarming in veel voedingsmiddelen . Magnetrons algemeen koken veel sneller dan conventionele ovens omdat de moleculaire wrijving zorgt ervoor dat de temperatuur snel stijgen .
Radar

microgolven kunnen atmosferische omstandigheden zoals rook , nevel dringen , mist , vervuiling en lichte neerslag, die het mogelijk maakt om te "zien " dingen met radar die niet op andere wijze zichtbaar . Radar is een acroniem voor " radio- detectie en gaande . " Het werkt door het verzenden van uitbarstingen van microgolven , dan is het opnemen van de golven als ze worden gereflecteerd door andere objecten . Radar wordt gebruikt in weersvoorspellingen , satellietbeelden en de luchtverkeersleiding en navigatie.
Communications

Magnetron relay stations en zendmasten vormen een betrouwbaar netwerk voor communicatie door radio , satelliet , mobiele telefoon en internet. De mogelijkheid om te verzenden via bepaalde weersomstandigheden is een voordeel , maar microgolven in een rechte lijn en vereisen zendmasten om hen relais in verschillende richtingen . Microgolven bieden grote hoeveelheden bandbreedte voor radio-uitzendingen , die de overbevolking van lagere frequenties vermindert en maakt het mogelijk grote hoeveelheden informatie draadloos te verzenden .

GE Magnetron Tripping Breaker Wanneer deur wordt geopend

Microgolven hebben een levensverwachting van negen jaar , volgens de National Association of Home Builders . Hoewel dit wordt beschouwd als een van de kortste levensverwachting , in vergelijking met andere apparaten met een levensduur van 13 tot 15 jaar , een magnetron zijn relatief betrouwbaar gedurende hun levenscyclus . Echter , de problemen zijn onvermijdelijk , en problemen met een GE magnetr

Meer dan ooit