Huis Tuin

Huis Tuin

Kan Glas gebruikt worden in een magnetron

? Magnetron ovens zijn te vinden in bijna elk huis in Amerika , omdat ze goedkoop zijn , klein van formaat en een tijdbesparende apparaat in de keuken . Dit handige apparaat is veilig zolang je voor de magnetron gerechten , zoals glas , keramiek of kunststof , gebruiken om je eten te koken . Voedsel gekookt in de magnetron vaak meer vitaminen , voedingsstoffen en mineralen behouden dan koken het voedsel op het fornuis . Of u nu uw magnetron gebruiken op incidentele basis of elke dag , is het verstandig om te weten welk glas en andere soorten gerechten zijn veilig in het toestel . Magnetron Oven Gebruikt

Magnetrons zijn bruikbaar bij het bereiden alles van magnetron popcorn tot heerlijke voorgerechten , zoals rundvlees gebraden of kip . Veel mensen hen alleen gebruiken om water te verwarmen voor thee of koffie of om restjes te verwarmen , terwijl anderen de voorbereiding van de hele maaltijd van soep tot dessert in het apparaat .
Magnetron - Safe Cookware

glas gerechten die niet veilig zijn voor gebruik in de magnetron zijn kan de glazen container of het levensmiddel of vloeibare inhoud resulteert in een milde tot ernstige brandwonden voor de gebruiker oververhitten. Dit geldt voor keramiek, kunststof , papier en andere soorten gerechten die niet magnetron. Wanneer u een nieuwe schotel kopen of staan ​​op het punt om een ​​te gebruiken in de magnetron , identificeren om ervoor te zorgen dat het originele taal .
Identificeren Magnetron - Safe Gerechten

de meeste gerechten die veilig zijn voor gebruik in magnetrons hebben " microgolfbrandkast " geschreven op de bodem van de schaal . Anderen hebben een magnetron -safe symbool dat lijkt op een eenvoudige tekening van een magnetron. Verpakking etiketten ook de consument te informeren over de vraag of de schaal of pot is magnetron veilig ook . Glas, kunststof , keramiek of papier kunnen voor in de magnetron of er kennisgeving. U kunt kaneel broodjes, broden of broodjes opwarmen zonder ze verharden door ze te omwikkelen in witte papieren handdoeken en microwaving hen voor een paar seconden. Perkament papier , vetvrij papier en microwaveable plastic folie zijn ook prima voor gebruik in de magnetron.
Dingen om

Papieren borden vermijden zijn nuttig bij het ​​opwarmen een overgebleven stuk pizza of andere soorten voedingsmiddelen die alleen maar moeten worden opgewarmd een beetje. Vermijd het gebruik van plastic schuim platen als deze kunnen smelten of verbranden als de magnetron voor meer dan een paar seconden. Restaurant meeneem dozen zijn vaak gemaakt van plastic schuim en voor de meest efficiënte opwarmen van het eten, haal hem uit de container en plaats deze in een magnetron geschikte schaal . Gebruik aardewerk nooit met een loodglazuur voor koken, verwarmen of het eten van voedsel ; ze zijn niet veilig voor gebruik in voeding . Vermijd het gebruik van lege plastic containers die opgeslagen margarine , opgeklopte toppings of andere ingrediënten in hen . Deze zijn prima voor het invriezen of bewaren van voedsel in de koelkast , maar ze kunnen smelten of vervormen in de magnetron en lekken chemicaliën in uw voeding .

Mijn GE Magnetron warmt niet Eten

GE produceert consumenten-en commerciële apparaten, waaronder magnetrons . Deze ovens snel en efficiënt te koken je eten, en ze werken meestal zonder problemen . Als uw magnetron niet goed verwarmen , het oplossen van het probleem voordat u contact opneemt met een onderhoudstechnicus . Alleen proberen kleine reparaties aan uw GE magnetron. Grote reparaties aan magnetrons zijn ingewikkeld en gevaar

Meer dan ooit