Huis Tuin

Huis Tuin

Zijn Magnetrons slecht voor je

? Veel producten dagelijks gebruikt straling uitzenden . Hoeveel straling en of het u of uw familie zou kunnen schaden zijn vragen die de Amerikaanse regering heeft namens consumenten gericht . In het geval van straling van een magnetron, de overheid suggereert een paar voorzorgsmaatregelen om mensen veilig te houden . Microgolfstraling

Magnetron straling is elektromagnetische straling , wat hetzelfde is straling die je krijgt als je X - stralen . Maar in het geval van microgolven , de straling veel minder krachtig . Microgolven worden geabsorbeerd door het voedsel in de magnetron ; ze worden gereflecteerd door de metalen inkapselen de oven , en ze door glas , papier en plastic .
Hoe Magnetrons Warmte Eten

Wanneer het voedsel absorbeert de elektromagnetische straling van een magnetron , watermoleculen in het voedsel trillen , die warmte produceert . Absorbeert het voedsel dat warmte en opwarmt . De straling van de magnetron wordt veranderd te verwarmen , zodat het voedsel niet " radioactief " materiaal bevatten .
Mogelijke schadelijke effecten

Hoge niveaus van microgolven ( als onderscheiden van magnetrons ) kan brandwonden , staar of tijdelijke onvruchtbaarheid veroorzaken . Maar voor een van deze schade te voorkomen , zou de blootstelling moeten veel hoger dan de federale norm van 5 milliwatt van lekkage gedurende de levensduur van de magnetron zijn. Er is weinig bekend over de effecten op de mens van blootstelling aan lage niveaus van microgolven .
Verwondingen

De verwondingen die zijn gemeld in verband met magnetrons werden niet veroorzaakt door blootstelling aan microgolven . Ze hebben brandwonden van warm eten geweest , spetterend vet of stoom. Zorg dat er geen containers of voedsel dat is in de magnetron aanraken totdat u weet hoe heet de items zijn .
Veiligheidsmaatregelen

Als u zich zorgen over het zijn veiligheid van microgolven , neem wat gezond verstand voorzorgsmaatregelen . Volg de instructies van de fabrikant . Stel geen magnetron als de deur is beschadigd in any way. Niet direct staan ​​tegen een magnetron wanneer deze in werking is . Zet geen metalen in een magnetron . Wees vooral voorzichtig bij het ​​verwarmen van water of andere vloeistoffen . Vloeistoffen kunnen oververhit worden ( voorbij hun kookpunt verwarmd ), maar niet lijken te koken totdat je iets in hen , zoals suiker , of ze op te halen wanneer de vloeistof uitbarst en spatten , waardoor brandwonden .


Montage van een magnetron Zonder een kastje boven

Wanneer opknoping een magnetron , veel mensen gebruik maken van de bovenstaande kasten. Maar voor degenen onder u die niet beschikbaar kastruimte hebt, wees maar niet bang : je nog steeds de mogelijkheid van opknoping de magnetron - je hoeft alleen maar een muurbevestiging . De mount kan de magnetron te zitten veilig boven een balie of een ander deel van de keuken opgehangen . Na het maken van een

Meer dan ooit