Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Doe het zelf Pizza Stone

Pizza stenen zijn een soort van kookgerei gewijd aan het bakken van pizza , dat is krokant aan de buitenkant en zacht van binnen . De aanschaf van een pizza steen kan kostbaar zijn ; kun je veel van de kosten te vermijden door het maken van een duurzame , effectieve zelf pizza steen met alleen een beetje tijd en een paar eenvoudige materialen. Wat je nodig hebt
Ongeglazuurde tegels
Meetlint
Water
Handdoek
Oven
Ovenwanten
Paddle of randloze bakplaat
Toon meer instructies < br > het maken van de pizza Steen
1

Open de ovendeur en controleer interieur breedte van uw oven. Noteer deze meting , en neem het met je wanneer je winkel voor uw pizza steen materialen.

Controle 2 uw lokale huis verbetering centrum voor ongeglazuurde plavuizen . Geglazuurde tegels bevat lood en mag niet worden gebruikt voor koken .

Gebruik 3 een meetlint om de dikte van de ongeglazuurde plavuizen controleren . De tegels die u gebruikt moet meten ½ 1 inch dik . Meet de breedte van de tegel . Controleer of de meting tegen interieur breedte van uw oven. De tegel moet klein genoeg om in uw oven en laat minstens 1 centimeter van de ruimte aan elke zijde van de steen zijn.

Spoel
4 van de ongeglazuurde tegels grondig met water . Zich te onthouden van het gebruik van zeep of andere chemicaliën , die de tegel kan absorberen . Reinig de tegel met een handdoek , en geven de tegel enkele uren drogen. Dan, inspecteer de tegel grondig op tekenen van vocht . Als de tegel is nog nat bij gebruik , kan de warmte van de oven zorgen dat de tegel te kraken .
5

Schuif de droge pizza steen op de oven rek. Controleer ten minste 1 centimeter van de ruimte blijft aan alle zijden van de steen. Plaats een pizza op een randloze bakplaat of peddel. Gebruik de peddel of bakplaat aan , of schuif de pizza overbrengen op de pizza steen.
6

Bak de pizza volgens de aanwijzingen op de pizza -pakket . Zodra de pizza bakken klaar is , schakelt u de oven en verwijder de pizza door eruit te schuiven met de peddel of bakplaat.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053877.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.