Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Vervangen van de TCO Magnetron van een GE Over the Stove Top Magnetron

GE Spacemaker over het bereik microgolven zijn ontworpen om jarenlang probleemloos gratis service te bieden . Echter , bij onjuist gebruik, kan de magnetron branden voortijdig bijvoorbeeld de magnetron gebruikt als hoorbare timer met niets op de draaitafel , waardoor voedselresten bespat op de binnenwanden of het apparaat met metalen voorwerpen in de holte . Aangezien professionele reparaties meer dan de oorspronkelijke apparaat kan kosten , veel huiseigenaren gewoon de defecte unit met een nieuwe. Echter, als uw magnetron niet lukt, kunt u geld besparen door het installeren van een relatief goedkope vervanger magnetron jezelf in ongeveer een hour.Things je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Moer driver
vervanging magnetron
< br > Toon meer instructies
1

Haal de magnetron. Draai de drie schroeven die de magnetron vasthouden aan de bovenste behuizing met een kruiskopschroevendraaier . Draai de voorkant van het toestel naar beneden, til de twee ondersteunende lipjes aan de binnenkant muurbeugel en zet de magnetron op een stevig werkoppervlak. Kopen van 2

Verwijder het glazen draaiplateau . Verwijder de twee schroeven waarmee het luchtfilter rooster vast te houden aan de hoogste voorzijde van de magnetron. Open de deur en trek het rooster eruit .

Schroef 3 de enkele schroef dat een kleine metalen plaat met twee vierkante luchtgaten houdt aan de bovenkant achterkant van de eenheid met de kruiskopschroevendraaier dan til de raamplaat uit . Verwijder alle van de bevestigingsschroeven van de bovenkant van de magnetron , met uitzondering van de schroef waarmee het snoer klem.

Verwijder 4 schroeven rond de rand van het achterpaneel . Zet de magnetron op zijn kant en verwijder de vier schroeven die het onderste paneel vasthouden aan de magnetron . Zet de magnetron rechtop .

Verwijder de twee schroeven zichtbaar aan de rechterkant van de magnetron 5 . Draai de schroef van de groene aardedraad goed met een magnetron chassis. Haal het netsnoer uit het witte bus aan de binnenzijde plaat en til de behuizing af .
6

Draai de schroef op de bovenkant van het bedieningspaneel. Schuif het paneel omhoog ; trek het uit en leg het opzij , rustend tegen de voorkant van de magnetron. Verwijder de schroef direct achter de linker bovenhoek van het bedieningspaneel

Verwijder 7 de vier schroeven aan de linker benedenhoek van het achterpaneel . ; drie van de schroeven onder de langwerpige inspringen op de linker benedenhoek , en de andere is aan de binnenkant top van de langwerpige inspringen .
8

Verwijder de schroef aan de onderkant van de grote vierkante kap plaat aan de rechterzijde van de microgolf . Trek de afdekking en draai het naar de zijkant om de magnetron - de geperforeerde , vierkante grijze vak direct boven de transformator . Koppel de draden die leiden van de afdekplaat aan de witte stekker van de magnetron .
9

Schroef direct boven de witte stekker en verwijder de thermostaat uit de magnetron . Gebruik een moersleutel om de vier noten van boven dat te verwijderen houdt u de magnetron aan het chassis .
10

Trek aan de onderste hoek van de achterkant van het paneel links om ze te scheiden vervolgens de transformator . Zodra je genoeg ruimte , trekt u de magnetron uit .
11

Plaats de vervangende magnetron en bevestig deze stevig met de vier moeren eerder verwijderd . Sluit de draden die uit de afdekplaat aan de witte stekker van de magnetron . Schroef de thermostaat terug in de magnetron en sluit de groene aarde draad terug op het chassis .
12

Til de onderste hoek van de achterplaat en bevestig deze aan de kant plaat. Vervang de vierkante afdekplaat en zet het vast met de schroef eerder verwijderd. Monteer de magnetron door het omkeren van de hierboven beschreven procedures. Steek de magnetron weer in het stopcontact .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053856.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.