Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Goede Manieren om Magnetron

De magnetron is uitgegroeid tot een must -have keuken apparaat voor drukke huiseigenaren die genieten van het gemak van het snel bereiden van diepvriesmaaltijden of opwarmt braadpan van gisteren . Echter , kan uw magnetron een nuttiger keuken gereedschap dan u wellicht denkt te zijn . Er zijn verschillende andere toepassingen voor het onderhoud doen, dan opnieuw verwarmen of ontdooien van voedingsmiddelen, die het leven gemakkelijker maken in de keuken en zorgen ervoor dat u het meeste uit uw magnetron te krijgen. Voorkoken Voedsel voor Grill

Als u genieten van barbecueën tijdens de zomermaanden , kan de magnetron daadwerkelijk helpen bezuinigen op de grillen van de tijd door het gedeeltelijk koken van uw voedsel voordat je ze op de grill . In het bijzonder , kunt u de kooktijd voor veel groenten in tweeën gesneden door ze in de magnetron eerste . Bijvoorbeeld , koken paprika een minuut of nieuwe aardappelen gedurende twee minuten in de magnetron minder tijd zich over de grill op hen te wachten om te koken . U kunt ook marshmallows in de magnetron gedurende 30 seconden te verzachten voordat roosteren ze over je grill voor s'mores .
Sap Citrusvruchten

Wanneer een recepten oproepen tot frisse citrus sap, knijpen al het sap uit een citroen of limoen kan moeilijk zijn. Als je fruit komt rechtstreeks uit de koelkast , kan de koude temperatuur hen nog moeilijker om sap te maken . U kunt ze op de teller voor een tijdje , zodat ze op kamertemperatuur komen , maar u misschien niet altijd de tijd . Een magnetron is handig omdat u uw citroenen of limoenen binnen kan pop gedurende 20 seconden om ze op te warmen . Het sap in de vrucht wordt losgemaakt , dus je hebt een veel gemakkelijkere tijd extraheren .
Softening Voedingsmiddelen

Bepaalde voedingsmiddelen hebben de neiging te stollen en hard worden bij blootstelling aan lucht of raken worden behouden gedurende een langere periode. Terwijl de punten zijn niet per se slecht gegaan , moeten ze worden nieuw leven ingeblazen voordat u ze weer kunt gebruiken . Als je honing is gestold , kunt u het opnieuw vloeibaar te maken door het plaatsen van de onbedekte pot in de magnetron gedurende 30 seconden tot 1 minuut op matig vermogen . Wanneer bruine suiker hard wordt , kunt u verzachten door het toevoegen van enkele druppels water in de plastic zak en te plaatsen in de magnetron voor ongeveer 10 seconden .
Sanitizing Sponzen
< p > een ander groot gebruik van de magnetron is als een desinfecterend middel . Omdat het zo warm wordt , kan de magnetron een verscheidenheid van ziektekiemen en bacteriën te doden . In plaats van ze weg te gooien , kun je ontsmetten en ontsmetten keuken sponzen die in contact komen met rauw vlees of andere potentiële bacteriën kunnen zijn gekomen door het weken ze in een mengsel van water en citroensap of water en witte azijn en ze te plaatsen in de magnetron voor ongeveer een minuut . De sponzen zeer heet te krijgen in de magnetron , dus zorg ervoor dat een ovenwant te gebruiken om ze te verwijderen . U kunt ook plastic snijplanken ontsmetten door te wrijven ze met citroensap en te plaatsen in de magnetron voor ongeveer een minuut .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053791.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.