Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe te verwijderen van de bovenste Vent op een ingebouwde magnetron

Ingebouwde magnetrons zijn vooral nuttig om te hebben in kleinere keukens . Deze toestellen passen in plaatsen onder de toonbank of boven het fornuis en werken in ruimtes die anders leeg zouden blijven . Sommige modellen van above the range microgolven verder over openingen die worden gebruikt voor kookdampen af te voeren uit de onderstaande kachel . Zo zij ook functioneren als afzuigkappen . U kunt deze bovenste ontluchten van een magnetron te verwijderen om te werken aan of het apparaat te verplaatsen. Wat je
schroevendraaier
Universeel mes nodig
Toon meer instructies
1

Duidelijk uit het gebied rond de bovenste vleugel. In de meeste ingebouwde microgolven , de bovenste opening passeert een kast zodat deze gemakkelijk toegankelijk voor montage en onderhoud . Verwijder alles opgeslagen op dit gebied .

Koppel Pagina 2 van de bedrading voor de ingebouwde magnetron te helpen ongelukken te voorkomen. Ingebouwde magnetrons kan ofwel worden aangesloten op een stopcontact in de bovenste aarsgebied , of hard wired in het bestaande woning bekabeling . Als u de stekker niet kunt vinden voor het verwijderen , zet u de stroom voor de magnetron op de hoofdschakelaar . De magnetron mag niet langer ingeschakeld wordt wanneer u het juiste circuit hebben gesneden .

Draai
3 de ontluchting klemmen die de stukken van de vent in plaats met een schroevendraaier . Cut vent band uit elkaar met een scherp mes .
4

Pak de elleboog bocht in de opening en verwijder deze sectie door het voorzichtig naar buiten te trekken naar u toe.
5

verder het verwijderen van andere delen van de bovenste vent die kunnen worden in de plaats .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053787.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.