Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Installatie-instructies voor een GE Spacemaker Xl1800

De installatie-instructies voor een GE Spacemaker Xl1800 zijn eenvoudig als de meeste over het bereik microgolven gebouwd door GE hechten aan de muur op een vergelijkbare manier . Niet alleen de GE Spacemaker XI1800 verminderen de hoeveelheid ruimte op het werkblad nodig is, kunt u een ventless systeem waarbij je kunt filteren en vervolgens ventileren frisse lucht terug in de keuken te gebruiken . Dit proces vermindert de berg van de montagewerkzaamheden je moet doen en kunt u de magnetron te installeren in keukens zonder een ingebouwde ventilatiesysteem . Wat je nodig hebt
Boor
Boor set Heb pluggen ( optioneel)
Toon Meer instructies Heb direct
1

Center de montagebeugel voor de magnetron onder de kast met de onderkant van de beugel ten minste 30 centimeter boven het bereik . kopen van 2

Mark elk montagegat voor de beugel aan de muur en stel vervolgens de montagebeugel aan de zijkant .

3

Boor gaten op elke gemarkeerde locatie als ze gaan in studs . Als je direct in gipsplaten moet gaan , boor het gat groot genoeg is voor pluggen . Pluggen hebben een inklapbare vleugelmoer dat moet passen hoewel een groter gat .

Plaats
4 het kabinet sjabloon op de onderkant van de kast en boor de gaten in de op het sjabloon plaatsen . < Br > Goedkope 5

Bevestig de montagebeugel aan de muur met de schroeven en /of pluggen .

Plaats 6 het snoer omhoog door het gat in de bodem van de kast , zodat je kan de stekker in het stopcontact. Doe dit op hetzelfde moment dat u de magnetron te tillen op de montagebeugel . De beugel heeft een lip aan de onderrand . De lip past in een uitsparing aan de achterzijde van de magnetron.

Rijden
7 de bijgeleverde schroeven beneden door de gaten u geboord in de behuizing en in de bovenkant van de microgolf aan het apparaat vast aan de kast .

Plaats
8 de recirculatie filter in het langwerpige opening aan de voorkant van de magnetron. Hierdoor kan de magnetron te filteren vent dan verse lucht terug in de keuken .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053779.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.