Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Magnetrons >>

GE Spacemaker Xl1400 Installatie

De GE Spacemaker magnetron biedt een handige alles- in-een magnetron en een scala uitlaatsysteem perfect voor de kleinere keuken . Montage van de Spacemaker XL1400 kunt u teller ruimte te besparen , terwijl het toch je met een high-powered magnetron met ongeveer 1,4 meter van de kubieke ruimte . Wat je
Originele installatie onderdelen verkocht met de GE Spacemaker magnetron
Philips schroevendraaier
Flathead schroevendraaier
Stud finder
Hammer nodig
Kleine spijkers
Meetlint
Straight rand
drill
3/16-inch boor
5/8-inch boor
Toon meer instructies
1

Pak de materialen en controleer zorg ervoor dat alle installatie- onderdelen aanwezig zijn, onder de bovenste kast sjabloon , twee houten schroeven , vier toggle bouten met vleugelmoeren , drie zelfinstellende schroeven , twee nylon grommets en twee stukjes foamtape . kopen van 2 < p > Verwijder de schroeven die de montageplaat aan de achterkant van de magnetron. Gooi de schroeven en vernietiging van het montageplaat .

Locate 3 de muur studs op de gewenste locatie met behulp van een stud finder of door het sonderen van de muur met een hamer en spijkers . Trek een lijn langs de muur met de gladde zijde naar het midden van elk stud markeren .
4

Verwijder eventuele decoratieve kabinet versiering dat zal interfereren met de installatie van de magnetron.
5

Gebruik de montageplaat als sjabloon voor het positioneren van de magnetron door het gelijktrekken van het tegen de achterwand onder het kastje boven de kachel . Zorg ervoor dat de breedte van deze ruimte is tussen de 30 tot 36 centimeter en de ruimte tussen de onderkant van de kast en de bovenkant van uw kachel ten minste 30 centimeter .

Plaats
6 de montageplaat opzij . Teken een verticale lijn in het midden van de montageplaats.

Lijn
7 de montageplaat om deze hartlijn door de inkeping aan de onderkant van de plaat als een gids. Controleer of de montageplaat waterpas .
8

markering in de twee gaten aan de bovenkant van de plaat en twee gaten aan de onderzijde van de plaat met een potlood . Leg de montageplaat opzij .
9

Boor gaten in je gemarkeerde locaties . Gebruik een 3/16-inch boor voor gaten die overeenkomen met studs . . Gebruik een 5/8-inch boor voor gaten die niet overeenkomen met studs om te zorgen voor een gaffelbout
10

Bereid de uitlaat magnetron volgens een van de volgende opties: Voor top uitlaat , geen wijzigingen nodig . Voor buiten back vermoeien , installeer de uitlaat adapter die schepen aan de bovenkant van de magnetron. Voor binnen uitlaat, installeren koolfilters , die afzonderlijk worden verkocht.
11

Boor gaten en uitsparingen op de bovenste kast met de bovenste kast sjabloon meegeleverd in de verpakking gebruikt. Maak de uitlaat uitsparing vermeld op de sjabloon alleen als u van plan bent om de top uitlaat optie .
12

Monteer de magnetron op de montageplaat .
13

Rijg de elektrische koord door het bovenste kast uitsparing en bevestig de magnetron naar de top kast met de zelfinstellende schroeven .
14

Controleer of de klep goed werkt als u de buitenkant achterzijde en de bovenkant uitlaat opties .

Hoe een gloeilamp te vervangen voor een KitchenAid KCMC155JWH0 Magnetron

De KitchenAid KCMC155JWH0 magnetron is een aanrecht magnetron, dat is een van de Whirlpool merk apparaten . De binnenverlichting kunt u zien in de magnetron wanneer u de deur opent , en wanneer het eten is koken . Niet alleen is het nuttig om het voedsel te observeren als het kookt , maar het licht helpt je ook om te zien wanneer u het schoonmaken van de magnetron. Het duurt slechts een paar minut

Meer dan ooit