Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Magnetron Repair Vs . Vervang

Wanneer de magnetron stopt met werken , kan je je afvragen of het een beter idee om het te repareren of vervangen. De prijzen van microgolven kan variëren vanwege de grootte , merk en Watt ; echter , magnetrons zijn relatief goedkoop apparaten te kopen voor uw keuken . Vervangingswaarde kan een van de factoren die je in gedachten bij de beslissing wat te doen met de magnetron . Wat is er mis ?

Wat is er mis met uw magnetron zal u helpen bepalen of het de moeite waard is het repareren of niet . Als het probleem is een gloeilamp , de aanschaf van een nieuwe voor een paar dollar en installeer het . Als een grendel op de deur breekt, zal de magnetron waarschijnlijk niet meer werken . De meeste magnetrons kan niet worden uitgevoerd , tenzij de deur volledig sluit . Andere punten, zoals de motor , zijn grote problemen die --- tenzij je besteed veel geld op een high-end magnetron in de eerste plaats --- misschien niet de moeite van het repareren waard.
< br > kosten

een andere manier om te beslissen of u moet repareren of vervangen van een magnetron is de kosten van de reparatie ten opzichte van de kosten van een nieuwe magnetron . Kijk voor een vervanging magnetron en krijgen een schatting van hoeveel het zal kosten om de oude te repareren . Maak de keuze met de betere financiële deal . Als je besluit om een ​​nieuwe te kopen en je hebt wat talent zoveel kleine toestel reparatie gaat , kunt u een boek dat u zal helpen reparaties uit te voeren wanneer de tijd komt kopen . Zorg ervoor dat u een boek dat instructies voor uw specifieke magnetron omvat kopen . Als uw magnetron nog onder garantie , kan het kost u niets om het te repareren . Kijk door de garantie-informatie die bij het apparaat is geleverd en zien of het is bedekt .
Leeftijd

Soms is de leeftijd van een magnetron zal u helpen bepalen of is het beter om te repareren of te vervangen . Als een magnetron is 10 jaar of meer , is de kans groot dat je bent beter af alleen het kopen van een geheel nieuwe. De meeste nieuwere zal efficiënter zijn en minder energie verbruiken .
Bent u handig?

Als je enige kennis van het herstellen van kleine apparaten , kunt u mogelijk om het werk zelf te doen. Als dit het geval is , kan het echter gunstig zijn om de magnetron te repareren . Soms is het probleem is een makkelijke oplossing waar een monteur zou nog kosten $ 100 of meer , afhankelijk van het probleem . Wanneer kun je naar de bouwmarkt , de aankoop van het deel voor jezelf en installeer het , de kosten van de reparatie vermindert nogal wat.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053703.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.