Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe maak je een Microhood Combinatie Installeer

Een combinatie magnetron - afzuigkap installeert over de bovenkant van een range of kookplaat . Het apparaat is voorzien van een traditionele oven met een afzuigkap ingebouwd in de onderkant . De meeste van deze zijn afvoerbuis en vereisen geen ontluchting naar buiten . De toestellen zijn voorzien van een heavy duty montagesteun , montage sjabloon en eenvoudige stap voor stap instructies . Wat je nodig hebt
Accuboormachine , diverse schroefbitjes Pagina 2 -inch gat zag
Jigsaw of gipsplaten jab zag
metalen montageplaat
Butterfly muurankers
Magnetron - kap combinatie Electric stud finder
kruiskopschroevendraaier
4 - # 10 pan hoofd Phillips hout schroeven , 1 1 /2 cm lang
Remodeling werk plastic elektrische doos
12-2 w /grond Romex elektrische draad
Duplex vergaarbak en elektrische plaatafdekking
meten Tapel
Toon Meer Aanwijzingen
installatie voorbereiden
1

Schakel het elektrische circuit voeden van de bestaande afzuigkap en verwijder de bestaande afzuigkap boven het fornuis. De kap wordt op zijn plaats gehouden met vier schroeven in de onderkant van de kast die boven de kachel . Kopen van 2

teken de omtrek van de elektrische kast op de achterwand van de kast boven het fornuis. Trace de elektrische kast direct boven de plek waar de Romex elektrische draad komt uit de muur voor de afzuigkap . Knip het gat voor de elektrische kast met de decoupeerzaag en omleiden van de elektrische draad van de afzuigkap in de nieuwe elektrische kast in de kast . Monteer de doos in de kast . Sluit de elektrische lijn voor de duplex stopcontact en monteer de duplex stopcontact in de doos. Installeer het deksel op de stopcontact .

Neem Goedkope 3 de montage sjabloon uit de doos van de fabrikant en houd hem langs de achterwand , boven de kachel . Lijn de sjabloon in het midden van de ruimte tussen de kasten aan de linker-en rechterkant , en lijn de hoogte volgens de instructies die bij de kit . Teken de gaten in de muur die door de sjabloon .

Bevestig de montagebeugel 4 aan de achterwand met vier grote , vlinder ankers . Gebruik de stud finder op de bouten te vinden in de muur achter de beugel en gebruik vervolgens de vier grote pan hoofd houten schroeven om de montagebeugel te verankeren aan de muur , in de muur studs .
5

Plaats de bevestigingssjabloon op de bodem van de kast boven de magnetron - afzuigkap combo. Gebruik de sjabloon om twee schroefgaten op de bodem markeren , in de richting van de voorkant van de wandkast en een groter gat voor de elektrische stekker van de magnetron is naar de achterste hoek van de kast . Boor deze gaten volgens de instructies . De grootte en plaatsing van de gaten is afhankelijk van het merk van een magnetron.
Installeren van de nieuwe Appliance
6

de installatie van de microgolf - kap combo met twee mensen Finish . Deze toestellen wegen tussen de £ 40 en £ 50 en zijn moeilijk te monteren als u werkt door jezelf .
7

Verwijder alle onderdelen uit in de oven . Het apparaat wordt geleverd met veel van de onderdelen in het toestel en is gemakkelijker te installeren wanneer zijn leeg .
8

Til de magnetron op zijn plaats , het kantelen van de onderste achterste hoek omhoog naar de muur, waardoor het toestel naar voren leunen . Schuif de oven naar beneden , op de montagebeugel . De montagebeugel sloten positief in het apparaat langs de onderkant achterste hoek van de magnetron.

Discussie
9 de stekker door het gat in de bodem van de wandkast en kantel de magnetron omhoog. Je geboord twee gaten in de voorste hoeken van de kast . Laat de schroeven in deze gaten . Zolang de sjabloon nauwkeurig , komen deze gaten perfect uit te lijnen met de schroefdraad montagegaten in de voorkant van de magnetron. Overeenkomen met de schroeven met de schroefgaten en langzaam draai de magnetron op zijn plaats . Niet te strak deze schroeven .
10

Steek de magnetron afzuigkap combo in het stopcontact u in de bovenste kast geïnstalleerd , en je bent klaar om het apparaat te gebruiken zijn .
< br >

From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053673.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.