Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe u een lampje vervangt op een General Electric Magnetron

General Electric magnetrons zijn verkrijgbaar in over-the - range , ingebouwde en aanrecht modellen. Alle drie de magnetron ontwerpen hebben een oven licht dat gaat branden wanneer het apparaat in werking is of wanneer de deur wordt geopend . Over-the -counter modellen hebben ook een licht op de onderzijde van de oven , die licht verschaft om het onder het oppervlak . Uiteindelijk zal de oven lamp , bol oppervlak of beide branden en moet worden vervangen . Alleen de lampen in over-the -range modellen zijn ontworpen voor vervanging , zoals ingebouwde en aanrecht modellen zijn te gevaarlijk voor ongetrainde mensen om service. Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Handschoenen
Toon meer instructies
Ovenlamp
1

Koppel de stroomvoorziening van de magnetron is , hetzij door het uitschakelen van de hoofdschakelaar in uw dienst paneel of loskoppelen van de muur uit het stopcontact .

Draai 2 de schroeven aan de bovenkant van de grille aan de voorzijde van de magnetron , en verwijder het rooster .
< br > Goedkope 3

Schuif het koolstoffilter , dat is vlak, zilver en gelegen in het bovenste compartiment van de microgolf , naar links , en trek deze vervolgens recht uit de magnetron te verwijderen . Als uw magnetron wordt ontlucht uit het huis , slaat u deze stap niet als een koolfilter is geïnstalleerd .
4

Draai de schroef die de oven licht deksel op zijn plaats , en verwijder vervolgens de lichtkap uit de magnetron .
5

Draai de gloeilamp linksom om het los te schroeven uit het stopcontact en verwijder . Als vervanging van een halogeen lamp , trek de gloeilamp recht uit het licht aansluiting, in plaats van het los te schroeven .
6

Plaats de nieuwe lamp in de lampvoet en draai met de klok mee totdat hij vastzit . Als alternatief plaatst de halogeen lamp in de fitting . Het dragen van handschoenen is belangrijk wanneer het hanteren van een halogeen lamp , als de olie van uw vingers kan de lengte van het leven van de lamp verkorten .
7

Plaats de lichtkap , en zet deze in de magnetron met de schroef dat werd verwijderd .
8

Plaats het koolstoffilter , indien van toepassing op uw magnetron .
9

Plaats de grille , deze vast met de twee schroeven die u hebt verwijderd .
10

Herstel stroomvoorziening van de magnetron is , door ofwel het inschakelen van de breker in uw dienst paneel , of u het netsnoer in het stopcontact .
Surface Light < br >
11

Haal de stekker van de magnetron is uit het stopcontact naar de voeding van het apparaat loskoppelen . Als het netsnoer is ontoegankelijk , schakelt u de hoofdschakelaar in uw dienst panel .
12

Zoek en verwijder de schroef of schroeven waarmee de lichtkap of covers aan de onderkant van de magnetron , en dan lager de lichtkap . De lichtkap is scharnierend en is ontworpen om aangesloten op de magnetron blijven .
13

Verwijder de gloeilamp uit de lampfitting . Afhankelijk van het type lamp , het ofwel schroeft of trekt recht uit het stopcontact .
14

Installeer de nieuwe lamp in de fitting , hetzij door vast te draaien of duwen in het stopcontact. Als het installeren van een halogeenlamp , hoeft de lamp niet aan zonder het dragen van handschoenen .
15

Breng het licht terug op zijn positie , en gebruik vervolgens de schroef die u hebt verwijderd om deze vast aan de onderkant van de magnetron.
16

Steek de stekker weer in het stopcontact , of schakel de magnetron breaker als het niet was aangesloten .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053634.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.