Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

DIY : Convectie Vape

Een convectie vaporizer is een soort van hot box die wordt gebruikt als een alternatief voor roken . De tabak wordt verwarmd en ingeademd in plaats van rechtstreeks gerookt . Dit is veel efficiënter en minder schadelijk dan roken . De damp smaakt beter en is veel minder irriterend voor je keel . De doos heeft een buis uit dat je inademt uit om de rook te krijgen . Als u niet wilt dat een convectie vaporizer kopen, kun je je eigen te maken met een paar huishoudelijke artikelen . Wat je nodig hebt
Tabak
keukenmes
Beaker
Kookplaten
Toon meer instructies
1

Leg de gewenste hoeveelheid tabak u willen roken en snijd het in kleine stukjes met een keukenmes . Het bedrag dat u wilt lay-out is afhankelijk van hoeveel je wilt roken . Kopen van 2

Spreid de tabak in een beker . Het verplaatsen dus het wordt verspreid gelijkmatig over de beker en is niet samengeklonterd samen in het centrum. Voeg meer tabak aan de mix als het er niet uitziet als het genoeg zal zijn voordat u naar de volgende stap.

Plaats 3 de beker rechtstreeks op een hete plaat . Steek de stekker in de hete plaat naar het dichtstbijzijnde stopcontact en zet hem aan .
4

Leg je hand over de bovenkant van de beker en laat de tabak beginnen te verdampen van de hitte van de hete plaat . Zet uw mond over de beker zodra de tabak verdampt en inhaleren . Haal uw mond uit de beker en leg je hand terug aan de top . Adem de rook vrij .

Adem 5 weer zodra de tabak wat meer is verdampt en herhaal hetzelfde proces totdat alle van de tabak is verdampt . Schakel de hete plaat en neem het bekerglas van het na afloop .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053633.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.