Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe een gloeilamp te vervangen voor een KitchenAid KCMC155JWH0 Magnetron

De KitchenAid KCMC155JWH0 magnetron is een aanrecht magnetron, dat is een van de Whirlpool merk apparaten . De binnenverlichting kunt u zien in de magnetron wanneer u de deur opent , en wanneer het eten is koken . Niet alleen is het nuttig om het voedsel te observeren als het kookt , maar het licht helpt je ook om te zien wanneer u het schoonmaken van de magnetron. Het duurt slechts een paar minuten om de lamp zelf te vervangen in de magnetron , maar je moet de juiste lamp te gebruiken. Wat je
Katoenen handschoenen
kruiskopschroevendraaier
nodig
Toon meer instructies
1

Trek het netsnoer uit het stopcontact . Draai de bevestigingsbouten van de grill aan de voorkant van de magnetron en trek hem uit de buurt van het apparaat . Kopen van 2

Zoek de lichtkap in de grill plek en verwijder de schroef met de kruiskopschroevendraaier . Draai de oude lamp en gooi deze weg .
3

Doe de katoenen handschoenen en open de verpakking van de nieuwe gloeilamp . Draai de nieuwe gloeilamp in de fitting . Vervang de lamp terug en draai de schroef met een kruiskopschroevendraaier .

Plaats
4 de grill aan de voorkant van de magnetron en installeer de bevestigingsschroeven met een kruiskopschroevendraaier . Steek de stekker in het stopcontact en programmeer de juiste tijd in de magnetron .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053632.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.